Brain4You verhoogt de productiviteit met FileMaker


Brain4You is een communicatiebureau dat al meer dan 30 jaar in Brussel is gevestigd. Het biedt tal van diensten: van het ontwerpen tot het drukken van brochures, catalogi, nieuwsbrieven, activiteitenverslagen.

De BeProductive-oplossing, die met FileMaker is ontwikkeld, biedt vele mogelijkheden: intelligente CRM, beheer van producten en leveranciers, projectmanagement, verkoopbeheer, dashboards, intelligente facturering en een geïntegreerde e-mailfunctie. Al deze mogelijkheden zijn uiteraard aangepast aan de unieke werking van Brain4You: « nu kunnen wij onze uitgaande documenten, zoals facturen en offertes, eenvoudig personaliseren. En aangezien we in de grafische sector werken, kunnen wij op die manier onze klanten lay-outs bieden die aan onze eisen beantwoorden ».
Verhaal lezen
Bekijk de videoFileMaker community

FileMaker-beveiligingsupdates

FileMaker, Inc. brengt software-updates uit om een mogelijk SSL-probleem in FileMaker 12 en 13 te verhelpen.

BELANGRIJK: U moet deze updates in de juiste volgorde toepassen of uw FileMaker Pro- en FileMaker Go-clients kunnen mogelijk geen verbinding maken met uw FileMaker Server.
Meer informatie


DevCon

FileMaker Devcon 2015

Vier samen met ons de 20e editie van de FileMaker Developer Conference. Neem deel aan leerrijke lezingen, ontdek nieuwe ideeën en leg contacten.
Op deze editie mag u niet ontbreken.
Schrijf u vandaag nog in voor FileMaker DevCon 2015 (in het Engels)!


FileMaker in de social media!

Volg via ons Twitter-account het laatste nieuws, klantverhalen, online conferenties en veel hulpmiddelen van FileMaker. Ontdek op ons YouTube-kanaal hoe u met het FileMaker-platform uw processen kunt stroomlijnen.

Package

Bekijk de online webseminar "8 manieren om uw FileMaker-databases nog sneller te laten werken"

FileMaker, Inc. organiseerde onlangs de online conferentie "8 manieren om uw FileMaker-databases nog sneller te laten werken" met daarin tips voor het ontwerpen van FileMaker-oplossingen die maximaal presteren. De inhoud van de conferentie kwam rechtstreeks uit de nieuwe Design: Performance Guide, een gratis download voor FileMaker Community-leden. In deze sessie van 30 minuten met Dick Honing van ECorganizer en Ive Defaix van FileMaker Benelux ontdekt u de belangrijkste factoren die de prestaties beïnvloeden. Ook leert u hoe u technieken kunt toepassen waarmee u de werkelijke en ervaren prestaties van uw FileMaker-oplossingen sterk kunt verbeteren.
Bekijk hier de opname van het webinar 
Download de gids "Design: Performance" (in het Engels)


Be Productive

Nieuw : FileMaker Experience van Lesterius

The FileMaker Experience is een introductiesessie om u kennis te laten maken met het aanbod van FileMaker en de aanpak van Lesterius, FileMaker Business Alliance Platinum partner. Deze presentatie wordt steeds georganiseerd in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers en duurt ongeveer 2 uur.

Agenda:
• Onthaal met koffie en een kleine hap
• Voorstelling van het FileMaker platform
• Voorbeelden uit de praktijk van ontwikkelde toepassingen
• De aanpak en werkwijze van Lesterius
• Het delen van ervaringen onder de deelnemers

Schrijf u nu in voor één van de volgende sessies:
Dinsdag 19 mei 2015, Almere, van 9.30u tot 11.30u
Dinsdag 9 juni 2015, Almere, van 9.30u tot 11.30u


tip

FileMaker: Exporteer naar Excel met aangepaste kolomnamen

door Jeroen Aarts, Clickworks

Hoe vaak kwam een klant of je manager bij je langs met deze vraag: "Ik wil een Excel export vanuit FileMaker, maar ik wil geen technische namen bedoeld voor nerds als kolomkop, maar leesbare kolomnamen!" Zolang deze vraag niet te vaak opduikt en van niet al te groot belang is, draai je als FileMaker developer je hoofd om en hoop je dat de tijd op een magische manier deze vraag doet wegebben. Maar als de vraag vaker opduikt of plots heel erg belangrijk wordt, dan kom je best met iets beters!
Meer informatie
Vind een FileMaker Trainer in uw regio

Wilt u de FileMaker Training Series (FTS) als cursus volgen? U krijgt rechtstreeks les van experts. Deze trainers hebben uitgebreide praktijkervaring en een diepgaande kennis van de best practices op het gebied van de ontwikkeling van FileMaker-oplossingen. Ze zijn ook lid van de FileMaker Business Alliance.

De trainingen worden aangeboden in trainingscentra en vele FileMaker-trainers kunnen ook in uw organisatie training op maat bieden.

Brussel
   
Gent
   
   

 

Hulpbronnen

U hebt FileMaker Pro, maar u komt tijd tekort om een nette oplossing te maken voor het volgen van bepaalde gegevens of om uw afdeling productiever en efficiënter te laten werken? Let op het "FileMaker Certified" symbool als u een consultant gaat zoeken.

Wordt gratis lid van de FileMaker Community en krijg toegang tot technische bronnen en wissel ideeën uit met andere ontwikkelaars.

Bestelmogelijkheden

Bestel online en download direct vanuit de FileMaker Store.

In de FileMaker Store zijn (jaarlijkse) volumelicenties verkrijgbaar.