GoodWeave International vermindert uitbuiting van kinderen met behulp van een FileMaker-oplossing


Met behulp van een aangepaste FileMaker-oplossing, heeft non-profitorganisatie GoodWeave zich tot doel gesteld kinderarbeid te verminderen binnen de handgemaakte-tapijtindustrie, waar het uitbuiten van kinderen omvangrijk is. Voor al zijn inspanningen won oprichter Kailash Satyarthi in 2014 de Nobelprijs voor de Vrede.

Kailash Satyarthi, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede in 2014, begon in de jaren 80 in zuidelijk Azië kinderen te redden van slavenarbeid. Dit deed hij door middel van vreedzame reddingsacties waarbij hij kinderen bevrijdde die leden onder extreem geweld. Terwijl hij op de trein naar huis stapte na een van de reddingsacties, zag hij tientallen kinderen bestemd voor de weeffabrieken in handen van tussenpersonen.
Verhaal lezen 

 

FileMaker community

Welkom bij de nieuwe FileMaker Community

De FileMaker Community is de ideale plek waar u alles kunt leren over het FileMaker Platform. Gebruikers van alle niveaus kunnen er deelnemen aan gesprekken of zelf een bijdrage leveren. U vindt er bronnen zoals technische rapporten, productdocumentatie, webinars, discussieforums en nog veel meer. Maak een account als u wilt deelnemen aan gesprekken en zelf een bijdrage wilt leveren. Of bekijk of download gewoon de bronnen van uw keuze (daarvoor hebt u geen account nodig).
Bezoek de FileMaker Community


DevCon

Inschrijving voor FileMaker DevCon 2015 is geopend

Vier samen met ons de 20e editie van de FileMaker Developer Conference. Neem deel aan leerrijke lezingen, ontdek nieuwe ideeën en leg contacten. Op deze editie mag u niet ontbreken.

Schrijf u in op of voor 31 maart 2015 en profiteer:

  1. Bespaar tot €630
  2. Ontvang de volledige complete reeks DevCon 2014-opnamesessies
  3. Volg een intensieve training van 1 dag door ervaren FileMaker-trainers voor slechts €80

Schrijf u vandaag nog in voor FileMaker DevCon 2015


Package

Ontdek de FileMaker blog van ClickWorks!

Dit nieuwe platform heeft tot doel om tips en kennis te delen met de internationale gemeenschap van FileMaker ontwikkelaars. Op basis van uitdagingen in bestaande FileMaker toepassingen delen de ontwikkelaars bij ClickWorks tips.
De blog artikelen zijn meestal bedoeld voor gevorderde FileMaker ontwikkelaars, maar ook beginnende ontwikkelaars kunnen met de concrete tips aan de slag. De blog artikelen zijn zo bruikbaar dat ze heel wat aandacht krijgen in de internationale gemeenschap van FileMaker ontwikkelaars.
Als je op zoek bent naar tips over ontwikkeling in FileMaker, bezoek de Clickworks’s blog en voeg ze toe aan je Favorieten


Package

GingerBlue

Hier bij GingerBlue zijn we elke dag enthousiast aan het werk om gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke Filemaker applicaties te creëren op maat van uw unieke behoeften.

Ons startpunt zijn uw bedrijfsprocessen, deze vormen de basis van vergaand maatwerk met als doel, uw positie tegenover directe concurrenten te versterken.

Wij gebruiken een agile methode van software ontwikkeling en projectbegeleiding waarbij uw feedback als klant centraal staat. GingerBlue omarmt verandering en is bovenal toegewijd een oplossing te creëren die relevant is voor de eindgebruiker.

Wij kijken ernaar uit om samen over uw project na te denken. Maak gerust een verkennende afspraak!


tip

Watermerk achtergrond

door Jan Stieperaere, ClickWorks

Meer en meer facturen worden digitaal als PDF verstuurd naar de klant. Een nadeel bij het digitaal versturen is dat je de look en feel van je briefpapier verliest. Met volgende techniek niet meer! Sinds FileMaker 13 kunnen we een (watermerk)afbeelding gebruiken als achtergrond voor onze PDF versies. Op die manier zal je PDF er hetzelfde uitzien als je print op je briefpapier!
Hieronder een export voorbeeld met een achtergrond
Vind een FileMaker Trainer in uw regio

Wilt u de FileMaker Training Series (FTS) als cursus volgen? U krijgt rechtstreeks les van experts. Deze trainers hebben uitgebreide praktijkervaring en een diepgaande kennis van de best practices op het gebied van de ontwikkeling van FileMaker-oplossingen. Ze zijn ook lid van de FileMaker Business Alliance.

De trainingen worden aangeboden in trainingscentra en vele FileMaker-trainers kunnen ook in uw organisatie training op maat bieden.

FM Universities - Gent:
Ontwikkelen in FileMaker Gevorderden: 12 maart
Gebruikerstraining: 23 april
Ontwikkelen in FileMaker Beginners: 24 april


 

Hulpbronnen

U hebt FileMaker Pro, maar u komt tijd tekort om een nette oplossing te maken voor het volgen van bepaalde gegevens of om uw afdeling productiever en efficiënter te laten werken? Let op het "FileMaker Certified" symbool als u een consultant gaat zoeken.

Wordt gratis lid van de FileMaker Community en krijg toegang tot technische bronnen en wissel ideeën uit met andere ontwikkelaars.

Bestelmogelijkheden

Bestel online en download direct vanuit de FileMaker Store.

In de FileMaker Store zijn (jaarlijkse) volumelicenties verkrijgbaar.