Laatste dagen:
Koop er één, geef er één!

Speciale Aanbieding. Deze aanbieding eindigt op 10 december

Geef één exemplaar van het product dat u koopt aan een vriend, collega of klant

Koop in de FileMaker-webwinkel een winkel- of onderwijsversie van FileMaker Pro 13 OF FileMaker Pro 13 Advanced van 15 oktober 2014 tot en met 10 december 2014 krijgt u een tweede EXTRA exemplaar om weg te geven.

Lees verder
Nu kopen


Update

Updates voor het FileMaker 13 Platform

FileMaker, Inc. heeft FileMaker Pro 13.0v4, FileMaker Server 13.0v5 en FileMaker Go 13.0.6 uitgebracht. Deze updates bieden de volgende verbeteringen:

• FileMaker Pro 13.0v4 en FileMaker Pro 13.0v4 Advanced bieden oplossingen voor bugs en ondersteuning voor OS X Yosemite versie 10.10.
• FileMaker Server 13.0v5 bieden oplossingen voor bugs, beveiligingsupdates, updates voor componenten van derden, alsook ondersteuning voor OS X Yosemite versie 10.10.
• FileMaker Go 13.0.6 biedt oplossingen voor bugs en compatibiliteitsproblemen met iOS 8.1, iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
Meer informatie:
FileMaker Pro 13.0v4

FileMaker Server 13.0v5
FileMaker Go 13.0.6


Medias sociaux

Ontdek de social mediakanalen van FileMaker

Bezoek het YouTube-kanaal van FileMaker en bekijk de korte, informatieve video's. U leert er hoe u uw bestaande gegevens omzet in FileMaker-databases, ad-hocrapporten opstelt, uw gegevens op internet publiceert en nog veel meer! Wij nodigen u ook uit om onze nieuwe Nederlandstalige Twitter-account te volgen. Zo blijft u op de hoogte van al het laatste nieuws, updates, succesverhalen van klanten, technische instructies en nog veel meer. Abonneer u nu!


Ancods

Ancods

Het Australian Netherlands Committee on Old Dutch Shipwrecks, (Ancods) beheert de collectie van vier scheepswrakken en hun ladingen uit de tijd van de VOC. De fysieke collectie is ondergebracht in Australië en voorziet onder meer scheepsarcheologen van waardevolle kennis over de zeevaartkunde, de handel en de economie van de achttiende eeuw. Via internet is de collectie ook virtueel beschikbaar. Ruim negenhonderd vondsten van de schepen zijn volgens de Ancods-archiefmethode in een FileMaker-database ingevoerd. Van elk artefact of munt een beschrijving en een foto. De database is via internet benaderbaar en dat geeft veel mogelijkheden voor een breed publiek.
Verhaal lezen
Vertel ons uw verhaal


tip

Tijdbesparende tips: Veldkiezer gebruiken in FileMaker® Pro 13, door Bob Kelley

FileMaker 13/12 Certified Developer, The Scarpetta Group, Inc.

Het gereedschap Veldkiezer is voor veel gebruikers een van de favoriete nieuwe gereedschappen die in FileMaker Pro 13 is geïntroduceerd. Veldkiezer is zo populair omdat gebruikers hiermee eenvoudig velden op een lay-out kunnen plaatsen, met of zonder veldlabels, en velden naast of op elkaar kunnen plaatsen.
Lees verder
Vind een FileMaker Trainer in uw regio

Wilt u de FileMaker Training Series (FTS) als cursus volgen? U krijgt rechtstreeks les van experts. Deze trainers hebben uitgebreide praktijkervaring en een diepgaande kennis van de best practices op het gebied van de ontwikkeling van FileMaker-oplossingen. Ze zijn ook lid van de FileMaker Business Alliance.

De trainingen worden aangeboden in trainingscentra en vele FileMaker-trainers kunnen ook in uw organisatie training op maat bieden.

Brussel:
Een FileMaker toepassing starten: 10-11/12
FileMaker ontwikkelaar: 18-19/12

Gent:
Advanced Training: 15-16/12
Basis Training: 26-27/01 

Hulpbronnen

U hebt FileMaker Pro, maar u komt tijd tekort om een nette oplossing te maken voor het volgen van bepaalde gegevens of om uw afdeling productiever en efficiënter te laten werken? Let op het "FileMaker Certified" symbool als u een consultant gaat zoeken.

Hebt u meer technische hulpbronnen nodig? Meld u aan voor het GRATIS FileMaker Technical Network om toegang te krijgen tot exclusieve technische informatie, software en de technische community van FileMaker.

 

Bestelmogelijkheden

Bestel online en download direct vanuit de FileMaker Store.

In de FileMaker Store zijn (jaarlijkse) volumelicenties verkrijgbaar.