Koop er één, geef er één!

Speciale Aanbieding. Deze aanbieding eindigt op 10 december

Geef één exemplaar van het product dat u koopt aan een vriend,
collega of klant

Koop in de FileMaker-webwinkel een winkel- of onderwijsversie van FileMaker Pro 13 OF FileMaker Pro 13 Advanced van 15 oktober 2014 tot en met 10 december 2014 en krijg een tweede EXTRA exemplaar om weg te geven.
Lees verder
Kopen nuNieuw: Design: Performance Guide

Nieuw: Design: Performance Guide

De Design: Performance Guide is bedoeld voor ontwikkelaars van elk niveau. Met dit gratis document leert u de best practices voor het ontwerpen van FileMaker-oplossingen die optimaal presteren. Oplossingen die geoptimaliseerd zijn om te presteren, kunnen door ontwikkelaars eenvoudiger worden onderhouden, zijn aangenamer in het gebruik en scheppen meer voldoening.
Download het document in het door u toegankelijke gedeelte op TechNet
Word gratis lid van TechNet


Leer de basistechnieken van FileMaker

Ontdek makkelijk te gebruiken best practices voor de ontwikkeling van professionele FileMaker 13-oplossingen en profiteer van de volledige functionaliteit van het FileMaker Platform. Wilt u kennismaken met FileMaker-software? Kies dan voor het trainingspakket FileMaker Training Series: Basics. Het is gratis verkrijgbaar als een gratis e-boek. Als hulp bij het lesmateriaal van het trainingspakket FileMaker Training Series: Advanced ontvangt u ook een uitvoerige stapsgewijze handleiding, demobestanden, oefeningen en video's. Dit trainingspakket is in de FileMaker Store verkrijgbaar als gedrukt boek met dvd (€ 39,00) of als elektronische download (€ 20,00).
Meer informatie


tip

Tip voor gevorderde gebruikers - FileMaker Pro 13 Tip-n-Trick – Tover een voortgangsbalk tevoorschijn met Base64!

Andy Persons, Senior Lead FileMaker Pro Developer bij Excelisys, deelt zijn eerste FileMaker Pro 13 Tip-n-Trick die het gebruik aantoont van ProgressBar(), een eigen functie om een eenvoudige voortgangsbalk te maken.

Wat mij inspireerde?
Toen ik in de nieuwe FileMaker 13-software de functie voor Base64-codering/decodering ontdekte, dacht ik meteen: “hm! dus eigenlijk kun je in theorie elke gewenste afbeelding berekenen!” En meteen daarna bedacht ik: “zou de complexiteit het waard zijn?” En daarom begon ik met iets eenvoudigs: een afbeelding van 1 bij 100 pixels om een voortgangsbalk weer te geven. Eerst probeerde ik .png-afbeeldingen van verschillende grootte te maken en ze vervolgens te coderen met behulp van Base64Encode() om dan de wijzigingen te vergelijken.
Lees verderFM Training:

Brussel:
FileMaker leren gebruiken: 6/11
Een FileMaker toepassing starten: 24-25/11
FileMaker ontwikkelaar: 1-2/12

Gent:
Basis training: 17-18/11


 

Hulpbronnen

U hebt FileMaker Pro, maar u komt tijd tekort om een nette oplossing te maken voor het volgen van bepaalde gegevens of om uw afdeling productiever en efficiënter te laten werken? Let op het "FileMaker Certified" symbool als u een consultant gaat zoeken.

Hebt u meer technische hulpbronnen nodig? Meld u aan voor het GRATIS FileMaker Technical Network om toegang te krijgen tot exclusieve technische informatie, software en de technische community van FileMaker.

 

 

Bestelmogelijkheden

Bestel online en download direct vanuit de FileMaker Store.

In de FileMaker Store zijn (jaarlijkse) volumelicenties verkrijgbaar.