Juni 2014
Filemaker Forum

FileMaker Forum

YouTube

Volg ons ook op Youtube

Filemaker - eNews

Inhoud van deze editie:

FileMaker
    

Speciale aanbieding: deze aanbieding eindigt op 10 Juni 2014!

 

FileMaker heeft de tijdelijke aanbieding 'Koop één FileMaker Pro 13 Advanced. Geef er één gratis weg' aangekondigd. Alle klanten die nu FileMaker Pro 13 Advanced (€ 549 excl. btw) kopen, ontvangen van FileMaker gratis een tweede downloadbaar exemplaar om weg te geven. FileMaker Pro 13 Advanced biedt alle mogelijkheden van FileMaker Pro 13, plus een aantal geavanceerde gereedschappen voor ontwikkeling en aanpassing. Zo maakt u eenvoudig uw eigen zakelijke oplossingen voor de iPad of iPhone, of voor Windows, Mac en het web. Met deze speciale aanbieding wil FileMaker nieuwe werknemers bij organisaties en consultants helpen aan een eigen exemplaar van FileMaker Pro 13 Advanced te geraken.

Lees verder  

Certificering voor FileMaker 13 nu beschikbaar

Word FileMaker 13 Certified Developer en geef uw carrière een stevige boost. Het certificeringsexamen voor het FileMaker 13 Platform is nu beschikbaar in het Engels. Afspraken kunt u plannen via Prometric, dat wereldwijd over testsites beschikt. De FileMaker 13-certificering is het officiële getuigschrift dat FileMaker, Inc. aanbiedt. Hiermee breidt u uw vaardigheden verder uit, blijft u op de hoogte van de nieuwste technologieën en hebt u een streepje voor bij klanten of in uw eigen organisatie. Het FileMaker 13-certificeringsexamen is later dit jaar ook beschikbaar in het Frans, Duits en Japans.

Lees verder
Certification
 

Leer de basistechnieken van FileMaker 13

Leer de basistechnieken van FileMaker 13

Ontdek best practices voor de ontwikkeling van professionele FileMaker 13-oplossingen die eenvoudig te gebruiken zijn en haal voordeel uit de volledige functionaliteit van het FileMaker Platform! Wilt u kennismaken met FileMaker-software? Kies dan voor het trainingspakket FileMaker Training Series: Basics. Het is gratis verkrijgbaar als een e-book in het Nederlands. Als hulp bij het lesmateriaal ontvangt u bij de reeks FileMaker Training Series: Advanced een uitvoerige stapsgewijze handleiding, demobestanden, oefeningen en video's. Deze trainingsreeks is in de FileMaker Store verkrijgbaar als gedrukt boek met dvd voor € 39 (excl. BTW) of als elektronische download voor € 20 (excl. BTW).

Lees verder

FMSummit 2014 op 9 en 10 oktober in Scheveningen

De 7e editie van de FMSummit komt er aan! Hou dus alvast donderdag 9 en vrijdag 10 oktober vrij in je agenda. Deze editie staat volledig in het teken van het FileMaker 13 platform.

Uiteraard zijn we ook voor deze editie op zoek naar sprekers. Wil je graag je FileMaker skills etaleren, heb je een interessant voorstel voor een sessie, aarzel dan niet de organisatie van de FMSummit contacteren.

Meer info op www.fmsummit.infoFMSummit
 Ninatrans
Klantverhaal: Ninatrans

Het in België gevestigde familiebedrijf Ninatrans is een professionele vervoerder van tijdkritische transporten. In eigen beheer ontwikkelde het internationaal opererende transportbedrijf een Transport Management Systeem (TMS) op basis van FileMaker. Dit systeem ondersteunt het gehele bedrijfsproces van Ninatrans en helpt om maatwerk aan de klant te bieden. Elk transport wordt door het TMS van order tot aflevering gevolgd en geregistreerd. Klanten kunnen hun transport online volgen en hebben inzage in de gegevens hierover. Voor Ninatrans is FileMaker de perfecte gereedschapskist om het TMS met elk denkbare functionaliteit uit te breiden. “FileMaker helpt ons in ons streven om klanten een eersteklas service te bieden.”

Verhaal lezen... ►
Klantverhalen lezen  ►
FileMaker Community

Bieden onze FileMaker Authorized Trainers-centra u de mogelijkheid van de FileMaker-cursussen voortaan te volgen in hun leslokalen in verschillende steden in België. Dit zijn de eerstvolgende cursusdatums:

  Gent
De Basis training gaat door op donderdag (tbc)
De Advanced training gaat door op donderdag

Brussel
FileMaker leren gebruiken
Een FileMaker toepassing starten
Juni 2014

12/13 juni

Juli 2014
10/11 juli


September 2014
11/12 september


September 2014
10 september
18-19 september
   
  Tip FileMaker Tip

Streepjescodes scannen in FileMaker 13

Anders Monsen, MightyData
Sinds de introductie van FileMaker Pro 13 en FileMaker Go 13 kunt u nu standaard streepjescodes scannen. U hebt dus niet langer URL-aanroepen van FileMaker en extra iOS-applicaties nodig.

Lees verder... ►    

 
 
 
     
 Bestel online

Bestel online:


• Ontvang het vandaag - Software Downloads van de FileMaker Store!


     

Licentie Orders:

 

• Voor meer informatie over de Volume License Agreement, Klik hier of neem contact op met ons verkoopteam,
tel.: 02 700 71 13.

 

© 2014 FileMaker, Inc. Alle rechten voorbehouden. FileMaker en FileMaker Go zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van FileMaker, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Het bestandsmaplogo en FileMaker WebDirect zijn handelsmerken van FileMaker, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van de respectievelijke eigenaars. Alle prijzen in euro's exclusief B.T.W. en onderhevig aan veranderingen zonder berichtgeving.

FileMaker France - 17 avenue George V - 75008 Paris - Frankrijk

Uitschrijven of veranderen van uw communicatie voorkeuren doet u door hier te klikken op Communicatie Voorkeuren.