April 2014
Filemaker Forum

FileMaker Forum

YouTube

Volg ons ook op Youtube

Filemaker - eNews

Inhoud van deze editie:

FileMaker
    

Leer in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt

 

De FileMaker Training Series (FTS) is het officiële trainingsaanbod van FileMaker, Inc., met cursussen die u in uw eigen tempo kunt volgen. U leert de best practices voor de ontwikkeling van professionele en gebruiksvriendelijke FileMaker 13-oplossingen die voordeel halen uit de volledige functionaliteit van het FileMaker Platform. Het trainingspakket FileMaker Training Series: Basics is een gratis download en verkrijgbaar als iBook en PDF.

De trainingsreeks FileMaker Training Series: Advanced is bedoeld voor ontwikkelaars met enige of veel ervaring, maar ook andere gebruikers die FileMaker-databases maken, kunnen hun kennis hiermee uitbreiden. Verder doet de training ook dienst als opstap naar de certificering als FileMaker 13-ontwikkelaar. Het trainingspakket FileMaker Training Series: Advanced is te koop in de FileMaker Store als een gedrukte handleiding met dvd, iBook of PDF-document. Of word FileMaker Developer-abonnee en ontvang de reeks gratis.

Lees verder  
Secuirity

Webseminar: FileMaker Beveiliging dinsdag 13 mei om 11:00
Bekijk een informatief webinar dat materiaal bevat uit het e-book bij de trainingsreeks "FileMaker Training Series: Basics" en uit de "FileMaker Security Guide". Ontdek hoe het FileMaker Platform organisaties helpt hun kostbare gegevens te beschermen door de gegevenstoegang van gebruikers te controleren tot op het veldniveau van een oplossing.

 Conferentieagenda voor DevCon 2014 nu beschikbaar
De volledige conferentieagenda voor de FileMaker Developer Conference 2014 is nu beschikbaar. Het thema van de 19e jaarlijkse conferentie is “Business without Boundaries”. U hebt de keuze uit zeven conferentietrajecten met meer dan 70 sessies. Dit jaar leren deelnemers tijdens het evenement hun eigen grenzen en die van hun bedrijf te verleggen en met het FileMaker 13 Platform eigen oplossingen te maken die aan hun unieke behoeften beantwoorden. DevCon 2014 vindt plaats van 28 tot 31 juli 2014 in het JW Marriott San Antonio Hill Country Resort & Spa in San Antonio, Texas, VS. Schrijf u in voor 4 juni 2014 en bespaar € 215.


DevCon

Klantverhaal:

Advies en Kies is een verzekeringsadviesbureau ´nieuwe stijl´ dat adviezen op maat geeft over schade- en inkomensverzekeringen aan middelgrote en kleine bedrijven in Flevoland en de regio Zwolle. De werkstroom laat Advies en Kies efficiënt ondersteunen met een toepassing in FileMaker, ontwikkeld door solutions partner ECXS. Hierin zijn alle stappen in het werkproces gedefinieerd, zoals het vastleggen en bijhouden van relaties, e-mails, agendabeheer, projectbeheer en facturatie, het administreren van de assurantiebelasting en de urenregistratie. Dankzij deze werkstroomondersteuning kunnen de adviseurs van Advies en Kies uiterst flexibel werken en zijn zij 24/7 te bereiken voor hun klanten.

Verhaal lezen...
Klantverhalen lezen
FileMaker Community

Bieden onze FileMaker Authorized Trainers-centra u de mogelijkheid van de FileMaker-cursussen voortaan te volgen in hun leslokalen in verschillende steden in België. Dit zijn de eerstvolgende cursusdatums:

  Gent
Nieuwe "Basis" trainingen
Nieuwe "Advanced" trainingen

Brussel
FileMaker leren gebruiken
Een FileMaker toepassing starten
FileMaker ontwikkelaar
Mei 2014
8/9 mei


Mei 2014

7 mei
12-14 mei
20-23 mei
Juni 2014

12/13 mei

   
  Tip FileMaker Tip

Schuifbesturingselementen en automatisch Vernieuwen

Vergeet allereerst niet de nieuwe scriptstap “Object vernieuwen”, zoals ik dat deed. Ik had enkele pictogrammen waarvan de status “verbergen” gebaseerd was op het resultaat van de berekening die de zichtbaarheid van objecten bepaalt: GetLayoutObjectAttribute ( “Home” ; “isFrontPanel” ). Welnu, de functie isFrontPanel evalueert niet vlot omdat schuifpanelen wel eens worden verplaatst. Daarom heb ik een scriptstap “Venster vernieuwen” toegevoegd om de werking van de schuifpanelen in goede banen te leiden. De nieuwe scriptstap “Object Vernieuwen” past de beeldvernieuwing ook toe op alle objecten die in een vernieuwd object ingesloten zijn. Daarom heb ik de pictogrammen nu gebundeld in een FileMaker 13-schuifbesturingselement met één schuifpaneel en de vernieuwing op dat object toegepast.

Lees verder... ►    

 
 
 
     
 Bestel online

Bestel online:


• Ontvang het vandaag - Software Downloads van de FileMaker Store!


     
Licentie orders

Licentie Orders:

 

• Voor meer informatie over de Volume License Agreement, Klik hier of neem contact op met ons verkoopteam,
tel.: 02 700 71 13.

 

© 2014 FileMaker, Inc. Alle rechten voorbehouden. FileMaker en FileMaker Go zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van FileMaker, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Het bestandsmaplogo en FileMaker WebDirect zijn handelsmerken van FileMaker, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van de respectievelijke eigenaars. Alle prijzen in euro's exclusief B.T.W. en onderhevig aan veranderingen zonder berichtgeving.

FileMaker France - 17 avenue George V - 75008 Paris - Frankrijk

Uitschrijven of veranderen van uw communicatie voorkeuren doet u door hier te klikken op Communicatie Voorkeuren.