Maart 2014
Filemaker Forum

FileMaker Forum

YouTube

Volg ons nog op YouTube

Filemaker - eNews

Inhoud van deze editie:

FileMaker
    

Ontdek FileMaker Pro tijdens de volgende FileMaker-seminar

 

"Maak kennis met FileMaker Pro": op 24 april in Brussel, een seminar van één dag over hoe u veilig professionele oplossingen veilig kunt gebruiken.

Dit seminar is bedoeld voor nieuwe gebruikers van FileMaker Pro. Als u meer wilt weten over het gebruik en de werking van FileMaker-databases of als u wilt leren hoe u zelf databases kunt maken, is dit het seminar voor u.

Lees verder  
 

Webseminar "Maak kennis met het FileMaker 13 Platform" op 27 maart om 11:00
Het nieuwe FileMaker 13 Platform biedt u de juiste gereedschappen en technologieën om snel uw eigen zakelijke oplossingen te maken die u overal kunt gebruiken, waar u ook werkt. Ive Defaix laat u tijdens dit speciale live webseminar kennismaken met enkele van de meer dan 50 nieuwe mogelijkheden, zoals flexibele ontwerpgereedschappen, native iOS-functionaliteit en nog veel meer.
Wij stellen u ook FileMaker WebDirect voor. Met deze baanbrekende webtechnologie die beschikbaar is in FileMaker Server 13, kunt u uw eigen bedrijfsoplossingen direct vanuit een webbrowser gebruiken.
FileMaker 13


youtube

Volg ons vandaag nog op YouTube!

 

FileMaker nodigt u uit op zijn nieuwe YouTube-kanaal. Daar vindt u al onze lesbestanden, webinars, demo's en andere bronnen online in het Nederlands.

Ontdek ons YouTube-kanaal
 FileMaker Go meer dan 1 miljoen keer gedownload
FileMaker Go-apps voor iPad en iPhone hebben de grens van 1.000.000 downloads in de iTunes App Store overschreden. Deze mijlpaal bevestigt de toenemende populariteit van het FileMaker Platform voor het creëren van eigen zakelijke oplossingen voor gebruik op de iPad en iPhone. "Bedrijven gebruiken het FileMaker Platform om oplossingen te creëren die werkelijk alles kunnen beheren vanaf een iPad en iPhone: van verkoopcontacten en voorraadgegevens tot medische gegevens," aldus Ryan Rosenberg, Vice President, Marketing and Services, FileMaker, Inc. "Met de recente introductie van FileMaker 13 zullen onze klanten makkelijker dan ooit innovatieve mobiele oplossingen kunnen ontwerpen."


FileMaker Go
 iOS

Vertel iedereen over de geweldige oplossingen die u met het FileMaker-platform hebt gemaakt!

FileMaker is op zoek naar geweldige iOS of WebDirect oplossingen! Maak ze met het FileMaker-platform en wij publiceren ze op www.filemaker.com/nl en in de media. Hebt u het FileMaker-platform of FileMaker WebDirect gebruikt om oplossingen voor iPad, iPhone of webbrowser te maken en zijn ze uniek of besparen ze tijd of geld? Vertel er ons meer over!


Deel uw ervaring
 Klantverhaal: FOL

Vanuit het Belgische Strombeek levert FOL hifi-apparatuur voor de particuliere markt en het hogere consumentensegment. Tevens heeft FOL een DJ-shop en verkoopt het professionele audio- en videoproducten voor projecten. In de webwinkel biedt FOL een uitgekiende greep uit het brede assortiment aan. Speciaal voor het DJ-segment streeft FOL ernaar de laagste prijs te leveren. Daartoe liet de onderneming een slimme toepassing in FileMaker bouwen: een spider die websites van concurrenten afgaat om de prijsinformatie op te halen en vervolgens weergeeft wat de laagste prijs is. FOL kan op basis van deze informatie beslissen om prijzen aan te passen.

Verhaal lezen... ►
Klantverhalen lezen  ►

SHpartners toont u graag de mogelijkheden van het FileMaker 13 Platform

Beheer taken op de iPad en iPhone, uw desktop en het web

Met FileMaker 13 kan elk team snel eigen oplossingen maken die bedrijfsprocessen stroomlijnen en heel wat ontwerptijd besparen," aldus Ryan Rosenberg, Vice President of Marketing and Services voor FileMaker, Inc. "Het FileMaker 13 Platform biedt organisaties zelfs nog meer mogelijkheden om krachtige en gebruiksvriendelijke oplossingen te creëren met baanbrekende webtechnologie en indrukwekkende nieuwe ontwerpgereedschappen voor iOS en desktops.

Wij nodigen u graag uit voor één van de volgende dagen:
Donderdag 13 maart 2014 om 13:30uur in Gent – België
Woensdag 26 maart 2014 om 13:30uur in Antwerpen - België

Ik wil mij inschrijven  ►

Laat je verrassen door FileMaker 13

Het nieuwe FileMaker 13 platform is één van de belangrijkste releases ooit.

ClickWorks nodigt u uit om de nieuwe productkenmerken en de verschillende licentieprogramma’s te ontdekken in een boeiende info-sessie. Een greep uit de meer dan 50 nieuwe mogelijkheden : FileMaker WebDirect, nieuwe tools om geweldige iPad- en iPhone oplossingen te maken, krachtigere beveiliging, sterk verbeterde ontwerpmogelijkheden.

Wij nodigen u graag uit voor één van de volgende dagen:
• Wanneer ? vrijdag 14 maart 2014
• Timing ? u bent welkom vanaf 13u, de sessie start om 13u30 en eindigt om 16u30
• Locatie ? Elzenveld, Zaal Evora, Lange Gasthuisstraat 45, 2000 Antwerpen
• Parkeren ? gratis parkeren in parking "Vinci Park - parking Nationale Bank", Frankrijklei 166a, 2000 Antwerpen
• Inschrijven ? schrijf je in hier

FileMaker Community

Bieden onze FileMaker Authorized Trainers-centra u de mogelijkheid van de FileMaker-cursussen voortaan te volgen in hun leslokalen in verschillende steden in België. Dit zijn de eerstvolgende cursusdatums:

  Brussel
FileMaker leren gebruiken
Een FileMaker toepassing starten
FileMaker ontwikkelaar

Gent
Nieuwe "Basis" trainingen
Nieuwe "Advanced" trainingen

Maart 2014
13 en 14 maart

April 2014

3-4 april
Mei 2014
7 mei
12 en 14 mei
20 en 23 mei

Mei 2014
8-5 mei

Juni 2014
12-13 juni
   
  Tip FileMaker Tip

Kameleonlay-outs maken met "Object verbergen wanneer"

FileMaker 13 biedt baanbrekende mogelijkheden voor zogeheten “applicaties op één pagina”. In de wereld van het internet is dit een ideale manier om een applicatie te bouwen omdat alle interacties met uw gebruiker (en zijn gegevens) allemaal op één pagina worden verwerkt. Om in FileMaker maximaal voordeel te halen uit dit concept, werden in de recentste versies van FileMaker-software tal van nieuwe mogelijkheden, zoals popovers en schuifbesturingselementen, geïntroduceerd.

Lees verder... ►    

 
 
 
     
 Bestel online

Bestel online:


• Ontvang het vandaag - Software Downloads van de FileMaker Store!


     
Licentie orders

Licentie Orders:


• Voor meer informatie over onze speciale aanbiedingen, bezoek onze Promotie Pagina!

 

• Voor meer informatie over de Volume License Agreement, Klik hier of neem contact op met ons verkoopteam, tel.:
02 700 71 13.
 

 

© 2014 FileMaker, Inc. Alle rechten voorbehouden. FileMaker en FileMaker Go zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van FileMaker, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Het bestandsmaplogo en FileMaker WebDirect zijn handelsmerken van FileMaker, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van de respectievelijke eigenaars. Alle prijzen in euro's exclusief B.T.W. en onderhevig aan veranderingen zonder berichtgeving.

FileMaker France - 17 avenue George V - 75008 Paris - Frankrijk

Uitschrijven of veranderen van uw communicatie voorkeuren doet u door hier te klikken op Communicatie Voorkeuren.