Het kan nu nog

Upgrade vóór 26 september 2014 en BESPAAR

Dit is de laatste kans om te profiteren van de upgradeprijzen voor FileMaker 13

Upgrade nu naar het FileMaker 13 Platform, de nieuwste versie van FileMaker voor al uw zakelijke plannen. Als u een oudere versie van de FileMaker-software gebruikt, dan beschikt u niet over de robuuste beveiliging met AES 256-bits encryptie, ontwerptools waarmee u gemakkelijker en sneller oplossingen kunt maken voor iPad en iPhone, nieuwe baanbrekende webtechnologie waarmee u uw oplossingen kunt aanbieden in een webbrowser en nog veel meer. Hebt u momenteel individuele of volumelicenties van oudere FileMaker-software, kijk dan of u in aanmerking komt voor de upgradeprijzen die tot 26 september 2014 aangeboden worden.Streetcasting

Streetcasting

De databaseoplossing van ClickWorks op basis van FileMaker Pro en FileMaker Go is nauw afgestemd op het mobiele karakter van Streetcasting en ondersteunt nagenoeg het gehele bedrijfsproces van het castingbureau: van de casting van talenten, de verwerking van aanvragen van klanten, het beheer van persoonlijke en contactgegevens van klanten, agents en talenten tot timetracking van medewerkers en facturatie.
Bekijk de video
Verhaal lezen
Vertel ons uw verhaal


FMSubmit

FMSummit 2014

FMSummit 2014, de 7e editie van de Nederlandstalige FileMaker conferentie, vindt plaats op 9 en 10 oktober in Scheveningen. Dit jaar hebben we Jon Tatcher, Lead Engineer FileMaker Server (FileMaker Inc.) te gast die het zal hebben over de performantie van FileMaker 13 en de nieuwe beveiligingsmogelijkheden van FileMaker 13.

Een greep uit onze overige sessies: Syncing met FileMaker Go, Web Direct in de praktijk, Thema’s en Stijlen, Scripts uitvoeren op de server, Base64Encoding, Containervelden in FileMaker 13, de geheimen van de color picker...
Meer info op www.fmsummit.info


U kunt er gerust op zijn: versleutelde databases in FileMaker 13 door Michael Westendorf, 3 december 2013

De nieuwe FileMaker 13 beschikt over nog meer functionaliteit, waaronder database-encryptie. Iedereen die met HIPAA te maken heeft, kent het belang van versleuteling van gegevens in rust. Maar ook voor iedere andere gebruiker is deze functie handig, en ik zou niet weten waarom je het niet volledig zou benutten. Opmerking: Voor het instellen van encryptie is FileMaker Pro Advanced vereist.
Lees verder...FM Training:

Brussel:
Een FileMaker toepassing starten: 18-19/9
FileMaker ontwikkelaar: 1-2/10

Gent:
Advanced training: 16-17/10Hulpbronnen

U hebt FileMaker Pro, maar u komt tijd tekort om een nette oplossing te maken voor het volgen van bepaalde gegevens of om uw afdeling productiever en efficiënter te laten werken? Let op het "FileMaker Certified" symbool als u een consultant gaat zoeken.

Hebt u meer technische hulpbronnen nodig? Meld u aan voor het GRATIS FileMaker Technical Network om toegang te krijgen tot exclusieve technische informatie, software en de technische community van FileMaker.


 

Bestelmogelijkheden

Bestel online en download direct vanuit de FileMaker Store.

In de FileMaker Store zijn (jaarlijkse) volumelicenties verkrijgbaar.