Gratis presentaties over
FileMaker 14 PlatformWij organiseren vele gratis evenementen waar u kunt ontdekken hoe het nieuwe FileMaker 14 Platform de meest complete en flexibele ervaring biedt op de iPad en iPhone, in Windows, op Mac en het web.

Leer hoe u met de nieuwe mogelijkheden sneller ontwerpt en ontwikkelt, meer controle krijgt over iPad- en iPhone-oplossingen en toegang krijgt tot uw gegevens in een mobiele browser.
Zoek een evenement bij jou in de buurt
Gebruik FileMaker Pro gratis gedurende 30 dagenvideo

Ontdek in enkele minuten ons nieuwe platform

FileMaker zal geen geheimen meer voor u hebben! Onze partner Lesterius heeft een aantal video's gemaakt over alle nieuwe mogelijkheden en handige tips en trucs. Wilt u meer weten over het Startpaneel of de nieuwe persoonlijke pictogrammen? Met deze video's leert u werkelijk alles over de nieuwe gereedschappen van FileMaker 14!
Bekijk video's


FileMaker in de social media!

Volg via ons Twitter-account het laatste nieuws, klantverhalen, online conferenties en veel hulpmiddelen van FileMaker. Ontdek ons op het YouTube-kanaal hoe u met het FileMaker-platform uw processen kunt stroomlijnen.

Agence

Klantverhalen: DTG

DTG is een bedrijf dat praktische online marketing services biedt voor MKB ondernemers in Nederland. DTG gebruikt FileMaker voor hun facility management onderdelen, zoals het wagenpark, de technische dienst, de telefonie, de post, de catering en de schoonmaak op vier locaties.

"Het DTG FMIS in FileMaker, heeft onze kosten gedrukt en onze prestaties verbeterd. Eén versie van de waarheid, geen dubbelingen, vergissingen of fouten. Als je naar geld vraagt, geeft ons FMIS precies het goede antwoord", Henk Siepel.
Verhaal lezen
Vind een FileMaker Trainer in uw regio

Wilt u de FileMaker Training Series (FTS) als cursus volgen? U krijgt rechtstreeks les van experts. Deze trainers hebben uitgebreide praktijkervaring en een diepgaande kennis van de best practices op het gebied van de ontwikkeling van FileMaker-oplossingen. Ze zijn ook lid van de FileMaker Business Alliance.

De trainingen worden aangeboden in trainingscentra en vele FileMaker-trainers kunnen ook in uw organisatie training op maat bieden.

Brussel
   
Gent
   
   

 

Hulpbronnen

U hebt FileMaker Pro, maar u komt tijd tekort om een nette oplossing te maken voor het volgen van bepaalde gegevens of om uw afdeling productiever en efficiënter te laten werken? Let op het "FileMaker Certified" symbool als u een consultant gaat zoeken.

Wordt gratis lid van de FileMaker Community en krijg toegang tot technische bronnen en wissel ideeën uit met andere ontwikkelaars.

Bestelmogelijkheden

Bestel online en download direct vanuit de FileMaker Store.

In de FileMaker Store zijn (jaarlijkse) volumelicenties verkrijgbaar.