FileMaker start FileMaker Community met vijf gratis video's voor ontwikkelaars

Gratis bronnen om zelf zakelijke maatoplossingen te creƫren voor de iPad en iPhone, Windows, Mac en het web

Paris – 28 januari 2015 – FileMaker heeft vandaag de FileMaker Community FileMaker Community geïntroduceerd: een gratis onlinebron voor iedereen die zelf zakelijke maatoplossingen wil creëren voor de iPad en iPhone, Windows, Mac en het web. De FileMaker Community, die voorheen bekend was als het FileMaker Technical Network, of TechNet, is volledig opnieuw ontworpen en gestructureerd. Iedereen - van beginner tot expert - vindt er nuttige informatie, kan er deelnemen aan gesprekken, ideeën uitwisselen en zijn interesses delen.

Alle TechNet-leden (meer dan 60.000) krijgen automatisch toegang tot de FileMaker Community. Iedereen kan er bronnen bekijken en downloaden zonder zich in te schrijven of aan te melden.

De FileMaker Community biedt de bronnen die gebruikers nodig hebben om geslaagde FileMaker-oplossingen te bouwen en te implementeren ─ in één doorzoekbare en uitnodigende online community. De community biedt heel wat voordelen:

● Tal van bronnen, zoals video's, technische rapporten, webinars, voorbeelden en tools, productdocumentatie en discussieforums
Antwoorden op technische vragen van andere gebruikers van het FileMaker Platform
Gelegenheden om te netwerken met andere FileMaker-gebruikers – van beginners tot experts – om informatie en bronnen te delen
Een gebruiksvriendelijke interface om snel de juiste informatie over het FileMaker Platform te vinden
Handige overzichten van de recentste berichten en nieuwste bronnen
Met één klik toegang tot gesprekken of vragen stellen
Een nieuw forum voor FileMaker Certified Developers
Open toegang; bronnen downloaden kan zonder account

Bij de introductie van de nieuwe community krijgen gebruikers de kans om een speciale verzameling van vijf gratis video-opnamen van populaire sessies van de FileMaker Developer Conference uit 2014 te downloaden. De sessies worden geleid door bekende FileMaker-experts:

“60 Power Tips ─ Develop Faster Than Ever!” door Sheldon King: een sessie die in snel tempo 60 FileMaker-tips biedt waarmee ontwikkelaars efficiëntere oplossingen kunnen maken.

“The Year in Review” door John Sindelar: een overzicht van innovatief FileMaker-werk door ontwikkelaars die werken met FileMaker Pro 13.

“Modular Design” door Todd Geist: de nieuwste trucs en tips om blokken van FileMaker-code te maken die opnieuw kunnen worden gebruikt, gedeeld en onderhouden.

“Developing with Perform Script on Server” door Greg Lane: een sessie over wanneer en hoe de functie “Script uitvoeren op server” kan worden toegepast.

“Essential Data Modeling: Avoiding the Nightmare and Getting it Right!” door James Medema: een sessie over het gebruik van gegevensmodellering voor het creëren van volledige, heldere en robuuste gegevensmodellen om nauwkeurige offertes te maken en de ontwikkeling te begeleiden.

Over FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc., dochteronderneming van Apple, levert innovatieve software waarmee aangepaste bedrijfsoplossingen kunnen worden gemakt voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het internet. Miljoenen mensen, van individuen tot 's werelds grootste organisaties, maken gebruik van het FileMaker Platform om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, informatie te beheren en de algehele productiviteit te verbeteren.

CONTACTPERSOON :
Whispers & Partners (France)
Chloé Pelletier
Tél. : +33 1 40 54 23 05
chloe@whispers.com

FileMaker France
Marie Renou
Tel : + 33 1 44 43 40 00
marie_renou@filemaker.com