FileMaker levert Bento 4-Kerstkit

Een leuke, ontspannen manier om chaos bij de feestdagen te voorkomen met de gratis Bento 4-Kerstkit voor Mac, iPhone en iPad

Paris, 1 december 2011 – FileMaker introduceerde vandaag de Bento 4-Kerstkit, een gratis en leuke manier om chaos bij de feestdagen te voorkomen: thuis op een Mac of onderweg op een iPhone of iPad. Met de Bento 4-Kerstkit kunt u gemakkelijk en in stijl uw kerstkaarten en adresetiketten ordenen, feestjes plannen, cadeaulijstjes bijhouden, bedankbriefjes versturen en andere klusjes uitvoeren die bij de feestdagen horen.

De Bento 4-Kerstkit wordt geleverd met een gratis proefversie van 30 dagen van Bento 4 for Mac, de populaire persoonlijke database van FileMaker, en drie extra sjablonen waarmee u al uw gegevens voor de feestdagen op één plaats brengt. Bento 4 van FileMaker werd bekroond met de prestigieuze Editors’ Choice door zowel
Macworld als PC Magazine en is de bijzonder populaire database in de productiviteitscategorie voor iPhone en iPad.

De Kerstkit wordt geleverd met een sjabloon Kaarten en etiketten, waarmee u de kracht van een persoonlijke database kunt gebruiken om het verzenden en ontvangen van kerstkaarten te stroomlijnen. Druk gemakkelijk postetiketten af, houd bij wanneer wie wat heeft gestuurd, houd namen, adressen, gezinsleden en relevante notities bij van mensen aan wie u kaarten wilt sturen en voeg zelfs afbeeldingen toe van de foto’s en kaarten die u hebt ontvangen. De databases kunnen bovendien worden gesynchroniseerd met Bento for iPhone en Bento for iPad, zodat u altijd de details bij de hand hebt wanneer u niet bij uw Mac bent. Bento for iPhone en Bento for iPad worden apart verkocht in de App Store.

De kerstkit bevat bovendien een sjabloon
Feestenplanner, waarmee u eenvoudig feestjes kunt plannen, kunt bijhouden wie wel en niet komt en alle klusjes kunt plannen die komen kijken bij de organisatie van bedrijfsfeestjes, cocktailparty’s en familiediners.

En wat de cadeaus betreft: de Kerstkit bevat ook een sjabloon
Cadeaulijst, waarmee u kerstcadeaus kunt volgen en uw budget voor uw kerstcadeaus kunt bepalen. Met deze sjabloon kunt u aankopen en kosten bijhouden en een foto van elk cadeau toevoegen. Bovendien kunt u met de sjabloon giften bijhouden en krijgt u een compleet overzicht van de uitgaven.

Iedereen wil ontspannen feestdagen, vol vrolijkheid en plezier, zonder op het laatste moment nog van alles te moeten doen. Daarom is onze Bento-Kerstkit een eeuwige favoriet onder Bento-gebruikers,” zegt Ryan Rosenberg, Vice-President Marketing and Services, FileMaker, Inc. “Met een beetje planning vooraf en de Bento 4-Kerstkit kunt u zich voorbereiden op de drukke kerstperiode – en er nog plezier aan beleven ook”.

De Bento 4-Kerstkit kan nu worden gedownload.
FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. Het bedrijf levert de FileMaker Pro-producten, de veelzijdige zakelijke databasesoftware voor teams en organisaties, voor Windows, Mac, iPhone, iPad en het web, en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple, Inc.

MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem
Tel. : +33 1 40 54 23 08
alexandra@whispers.fr

Elisabeth Perpetua
Tel. : +33 1 40 54 23 08 / 05
elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel. : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com