FileMaker Developer Conference 2012 – Schrijf u nu al in!

Unieke content over de belangrijkste trends in FileMaker-tools en -oplossingen: schrijf u nu in en bespaar € 215

Paris, 13 december 2011 – FileMaker opende vandaag de inschrijving voor de FileMaker Developer Conference 2012, de belangrijkste wereldwijde bijeenkomst voor zelfstandige en bedrijfsgebonden ontwikkelaars van FileMaker-databases. Deelnemers aan de conferentie besparen € 215 op de volledige prijs en betalen slechts € 940 (excl. B.T.W.) door gebruik te maken van de vroege-vogelkorting, die nu beschikbaar is tot 22 mei 2012. Betalende deelnemers aan de conferentie ontvangen eveneens een gratis exemplaar van FileMaker Pro Advanced – ter waarde van € 499 (excl. B.T.W.).
Er is ook een Gold-inschrijvingspakket beschikbaar voor € 1.375. Dat pakket bevat niet alleen toegang tot de FileMaker Developer Conference, maar geeft ook recht op voorafgaande sessies en FileMaker Training Series-cursussen.
De 17de jaarlijkse FileMaker Developer Conference, die
van 16 t/m.19 juli 2012 zal plaatsvinden in het Fontainebleau Hotel in Miami, Florida, belooft een van de meest intensieve educatieve FileMaker-ervaringen van het jaar te worden. Deelnemers ontdekken er het laatste nieuws over FileMaker-software, leren van experts technieken om desktop-, web-, en iOS-oplossingen te ontwikkelen en wisselen gedachten uit met FileMaker-ontwikkelaars uit verschillende landen. FileMaker Go, de ontwikkeling van ontwerpen, eigen functies, scripts en beveiliging staan dit jaar in de kijker, maar er komt nog meer aan bod.
Tijdens de conferentie worden ook weer de bekende sessies met experts en de Exhibitor Showcase gehouden, en krijgt u de kans om in contact te komen met FileMaker-engineers, productmanagers en leden van het team voor technische ondersteuning. De inschrijving voor de conferentie omvat toegang tot tientallen sessies en tot conferentie-exposities en netwerkevenementen.
Er is een beperkt aantal hotelkamers tegen een speciaal groepstarief beschikbaar. Deelnemers aan de conferentie wordt met nadruk aangeraden een kamer te reserveren voordat de voordelig geprijsde kamers op zijn. Bel vandaag nog het Fontainebleau Hotel op +1 (866) 711-6306 of reserveer uw hotelkamer online.FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. Het bedrijf levert de FileMaker Pro-producten, de veelzijdige zakelijke databasesoftware voor teams en organisaties, voor Windows, Mac, iPhone, iPad en het web, en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple, Inc.
MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem
Tel. : +33 1 40 54 23 08
alexandra@whispers.fr

Elisabeth Perpetua
Tel. : +33 1 40 54 23 08 / 05
elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel. : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com