FileMaker levert meer dan 1 miljoen Bento-exemplaren voor iPad, iPhone en Mac

Bento blijft razend populair als persoonlijke database voor Mac en iOS

Paris, 3 januari 2012 – FileMaker maakte vandaag bekend dat er reeds meer dan één miljoen razend populaire persoonlijke databases van Bento voor Mac, iPhone en iPad zijn verkocht.
Bento-databases voor Mac zijn beschikbaar in zeven talen en kunnen bovendien worden gesynchroniseerd met Bento for iPhone en Bento for iPad. Zo hebt u altijd de nodige gegevens bij de hand wanneer u niet bij uw Mac bent. Bento for iPhone en Bento for iPad worden apart verkocht in de iTunes App Store.
Bento’s elegantie maakt dat reeds meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht aan diverse klanten met specifieke vereisten, zoals fokkers, mobiele tandartsen, personal trainers en rockgroepen,” aldus Ryan Rosenberg, Vice-President Marketing and Services, FileMaker, Inc. “Bento op uw iPad, iPhone of Mac maakt het u makkelijk om uw contactpersonen te ordenen, projecten op te volgen, evenementen te plannen en zowat alles te beheren.”
FileMaker Bento toegejuicht
Reeds vanaf de release in 2008 werd Bento laaiend enthousiast onthaald. Bloomberg Businessweek noemde Bento “
een krachtige organisatietool voor iedereen.” Network World vond het dan weer “…een fantastische iPad-app voor road warriors ... een overzichtelijke en intuïtieve database-app voor persoonlijke organisatie.” Ook The Mac Observer was lovend over Bento: “Met deze ingenieuze app zijn uw databases 1-2-3 klaar, beschikt u over tal van fraaie sjablonen en kunt u zelfs uw iCal- en adresboekgegevens gebruiken.”
En Bento-gebruikers zijn er helemaal weg van. Gerard Spierings, opgeleid als filosoof, verwoordt het als volgt: “
Het mooie van Bento is dat je het startklaar opgeleverd krijgt. Je hoeft niets zelf in te richten.” Jessica Fonseca gebruikte Bento als hulp bij de aankoop van haar eerste woning en stelt: “[Bento] is makkelijk in te stellen en u kunt er bijna alles mee doen.” Daniel Donner, oprichter van Peidmont Avenue Clinic, vertelt: “Bento is echt eenvoudig. Samen met mijn assistent kon ik alles instellen zonder enige hulp en ik maak er bijna dagelijks gebruik van.
Sjablonen maken Bento 1-2-3 gebruiksklaar
Bento wordt geleverd met meer dan 30 gratis sjablonen waarmee gebruikers allerlei zaken kunnen doen, zoals contactpersonen en klanten ordenen, producten en projecten volgen, bestellingen en voorraden beheren, evenementen en taken coördineren, etiketten met QR-codes afdrukken en nog veel meer. Met Bento kunt u gesproken memo’s opnemen op de iPhone of iPad en synchroniseren met Bento for Mac als geheugensteuntje voor gevoerde gesprekken en uit te voeren taken. FileMaker biedt tal van Bento-sjabloonkits om de organisatie van evenementen en processen makkelijker te maken. Inbegrepen zijn de populaire:
• Bento-projectmanager
• Bento-survivalkit voor studenten
• Bento-plannerkit voor het gezin
• Bento contactpersonen- en klantenbeheer

In de Bento Template Exchange kunnen bezoekers kiezen uit meer dan 1.000 gratis downloadbare sjablonen en er hun eigen sjablonen delen. De gratis sjablonen bieden gebruikers praktische voorbeelden van de talloze mogelijkheden die Bento, de populaire en persoonlijke database van FileMaker, allemaal biedt. Er zijn reeds meer dan 1 miljoen sjablonen voor zakelijk en thuisgebruik en hobby's gedownload.
FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. Het bedrijf levert de FileMaker Pro-producten, de veelzijdige zakelijke databasesoftware voor teams en organisaties, voor Windows, Mac, iPhone, iPad en het web, en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple, Inc.

MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem
Tel. : +33 1 40 54 23 08
alexandra@whispers.fr

Elisabeth Perpetua
Tel. : +33 1 40 54 23 08 / 05
elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com