Nieuwe FileMaker Technical Network nu gratis beschikbaar

Meldt u uiterlijk 15 maart 2012 aan en krijg de FileMaker Training Series voor € 7,90 in plaats van € 99

Paris, 10 januari 2012 – FileMaker, Inc. maakt vandaag bekend dat het FileMaker Technical Network vernieuwd is en nu gratis toegankelijk is voor alle FileMaker-ontwikkelaars.
Het FileMaker Technical Network is ontwikkeld voor ieder die FileMaker Pro-databaseoplossingen maakt en biedt een combinatie van een gemeenschap van actieve ontwikkelaars met uitstekende bronnen. De leden zijn enthousiast over het netwerk omdat het hun FileMaker-expertise vergroot en hen helpt betere databaseoplossingen te maken.
«
Het FileMaker Technical Network levert een enorm scala van tools en bronnen voor makers van FileMaker Pro-databases en biedt een uitmuntende online gemeenschap. En nu is het allemaal gratis,» zegt Jon Sigler, Vice President, Product Management, FileMaker, Inc. « We moedigen alle actieve FileMaker-ontwikkelaars aan om zich bij het netwerk aan te sluiten. »
Het bedrijf maakt ook bekend dat degene die zich uiterlijk
15 maart 2012 aanmeldt voor het FileMaker Technical Network eenmalig een softwaredownload van de FileMaker Training Series (FTS) kunnen kopen voor slechts € 7,90. FTS is het officiële cursusaanbod van FileMaker voor FileMaker Pro 11 en kost normaal gesproken € 99.
Het FileMaker Technical Network-lidmaatschap biedt alles om leden te helpen hun FileMaker-oplossingen en -vaardigheden aan te scherpen en bevat het volgende: toegang tot een bibliotheek met scripts, berekeningen en functies; “Hoe kan ik”-artikelen; webinars alleen voor leden, iOS-ontwikkelbronnen voor FileMaker Go voor de iPhone en iPad; technische rapporten; en toegang tot een online forum voor ontwikkelaars waar zij tips, ideeën en expertise kunnen uitwisselen. In het volledig opnieuw vormgegeven, alleen voor leden toegankelijke gedeelte kunt u eenvoudig alleen die content zoeken die u nodig hebt. Bovendien kunt u de taal voor dit gedeelte instellen op Engels, Frans, Italiaans Japans en Duits.
FileMaker biedt ook een optioneel FileMaker Developer Subscription, dat exclusief voor FileMaker TechNet-leden beschikbaar is voor € 79 per jaar. Met dit abonnement krijgt u een FileMaker Server Advanced-ontwikkellicentie om oplossingen voor meer gebruikers te maken en te testen (maximaal drie FileMaker Pro-verbindingen en drie webverbindingen); een gratis softwaredownload van de FileMaker Training Series dat updates bevat (om u te helpen de basisprincipes van ontwikkeling in FileMaker eigen te maken) en vroegtijdige toegang tot prerelease-software zodat u meteen kunt beginnen met planning en ontwikkeling van databaseoplossingen voor klanten en uw eigen bedrijf.


FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. Het bedrijf levert de FileMaker Pro-producten, de veelzijdige zakelijke databasesoftware voor teams en organisaties, voor Windows, Mac, iPhone, iPad en het web, en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple, Inc.

MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem
Tel. : +33 1 40 54 23 08
alexandra@whispers.fr

Elisabeth Perpetua
Tel. : +33 1 40 54 23 08 / 05
elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel. : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com