Nieuwe FileMaker Go 12 voor iPad en iPhone in eerste week meer dan 100.000 keer gedownload

De grote vraag bevestigt de rol van FileMaker als toonaangevend platform voor het maken en implementeren van aangepaste iOS-bedrijfstoepassingen

Parijs, 12 april 2012 – FileMaker, Inc. maakte vandaag bekend dat de apps FileMaker Go 12 voor iPad en FileMaker Go 12 voor iPhone, waarin aangepaste zakelijke oplossingen worden gebruikt die in FileMaker Pro 12 zijn gemaakt, in de eerste week meer dan 100.000 keer zijn gedownload.

FileMaker Go 12 voor iPad en iPhone zijn gratis verkrijgbaar in de App Store. Dankzij FileMaker Go 12 kan iedereen makkelijk iOS-databasetoepassingen gebruiken die met FileMaker Pro 12 zijn gemaakt. De nieuwe FileMaker 12-productreeks biedt prachtige nieuwe thema’s en startklare oplossingen, krachtige tools voor het ontwerpen voor de iPad, iPhone en desktops en superieur bestandsbeheer voor de media-intensieve toepassingen van tegenwoordig.

"De snelle acceptatie van FileMaker Go 12 versterkt de positie van FileMaker als toonaangevend platform voor de ontwikkeling van aangepaste iOS-bedrijfstoepassingen," aldus Ryan Rosenberg, Vice President of Marketing and Services bij FileMaker, Inc. "Bedrijven maken met FileMaker Pro apps om van alles te beheren, van hun voorraad tot contactpersonen tot routes voor hun verkopers, en implementeren die op hun iPads en iPhones met FileMaker Go."

Met een gratis proefversie voor 30 dagen van FileMaker Pro 12 kan iedereen zien hoe makkelijk het is om aangepaste iOS-bedrijfstoepassingen te maken.


Enthousiaste kritieken in de media

De media zeggen het volgende over FileMaker Go 12:

"
De wisselwerking met FileMaker Go is het spectaculairste aspect van de introductie van FileMaker 12 en met de thema's voor iOS kunnen zelfs beginners geweldige apps voor de iPad en iPhone maken." - William Porter, Macworld

"Met andere databaseopties hebben uw externe gebruikers nog wel eens problemen met de toegang tot en het gebruik met gegevens als zij onderweg zijn. Maar FileMaker levert apps voor de iPhone en iPad die een ervaring leveren die voor iOS is geoptimaliseerd en naadloos samenvalt met die van de back-enddatabase." - Tony Bradley, PC World

"In deze nieuwe versie zijn enkele belangrijke verbeteringen aangebracht die de zakelijke software nog aantrekkelijker zullen maken voor organisaties met grote databases en organisaties die iOS-apparaten gebruiken voor mobiele toegang tot FileMaker-oplossingen." - Weldon Dodd, The Apple Blog
Prijzen en verkrijgbaarheid
FileMaker Pro 12 is te bestellen voor € 349, de upgrade voor € 209, FileMaker Pro 12 Advanced voor € 499, de upgrade voor € 299, FileMaker Server 12 voor € 999, de upgrade voor € 599 en FileMaker Server 12 Advanced voor € 2.849, de upgrade voor € 1.709 (voor EU aanbevolen catalogusprijs en exclusief B.T.W). FileMaker Go voor iPad en FileMaker Go 12 voor iPhone zijn gratis verkrijgbaar in de App Store.
Aanvullende informatie over prijzen en upgrades vindt u op www.filemaker.com/nl.


FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. De producten van de onderneming zijn de FileMaker-productlijn - veelzijdige software voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het Web - en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple.MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem
Tél. : +33 1 40 54 23 08
alexandra@whispers.fr

Elisabeth Perpetua
Tél. : +33 1 40 54 23 05
elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com