FileMaker kondigt een FileMaker 12-tour langs verschillende steden in Nederland aan

FileMaker en de partners van het FileMaker Business Alliance-programma organiseren gratis workshops waar gebruikers kunnen kennismaken met de FileMaker 12 product lijn.

Parijs, 25 april 2012 – FileMaker kondigt een FileMaker 12-tour aan voor de presentatie van de nieuwe FileMaker 12 product lijn.

Gratis inschrijving

De FileMaker 12-tour vindt plaats van 9 tot en met 24 mei 2012 en trekt langs verschillende steden in Nederland : Huis ter Heide, Hilversum en Amsterdam.

Deze gratis workshops worden gepresenteerd door de FileMaker Business Alliance-partners: Solutions2Go, OTION Software en Kempen Automatisering.

Tijdens deze presentaties ontdekken gebruikers nieuwe eigenschappen en functies van de FileMaker 12 reeks, alsmede de diensten voorgesteld door onze partners om uw FileMaker database nog beter te optimaliseren.

FileMaker 12-tour overzicht


Kennismaken met de nieuwe functies van FileMaker 12

FileMaker 12 luidt een nieuw tijdperk voor databases in door gebruikers in staat te stellen geweldige eigen database-apps te ontwikkelen voor de iPad, iPhone, Windows, Mac en het web.

De volledige nieuwe FileMaker 12 softwarereeks biedt baanbrekende functies. Zo kan iedereen verbazingwekkend makkelijk iOS-databasetoepassingen gebruiken die met FileMaker Pro 12 zijn gemaakt: nieuwe thema’s en startklare nieuwe ontwerptools, verbeterde containervelden, vernieuwde architectuur van de module voor webpublicaties, progressieve back-ups…

Al deze vernieuwingen komen bij de verschillende sessies van de FileMaker 12-tour aan de orde.

FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. De producten van de onderneming zijn de FileMaker-productlijn - veelzijdige software voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het Web - en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple.
MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem
Tél. : +33 1 40 54 23 08
alexandra@whispers.fr

Elisabeth Perpetua
Tél. : +33 1 40 54 23 05
elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com