FileMaker Developer Conference 2013 – ontwerp, ontwikkeling en zakelijke innovatie met het FileMaker-platform

Meer dan 80 sessies van experts bieden inzicht in het bouwen van krachtige eigen oplossingen voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het web


FileMaker Developer Conference 2013 – ontwerp, ontwikkeling en zakelijke innovatie met het FileMaker-platform

Meer dan 80 sessies van experts bieden inzicht in het bouwen van
krachtige eigen oplossingen voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het webParijs, 12 maart 2013
– FileMaker, Inc. heeft vandaag enkele programmapunten bekendgemaakt voor de FileMaker Developer Conference 2013, 's werelds grootste jaarlijkse bijeenkomst van zelfstandige en bedrijfsgebonden ontwikkelaars van FileMaker-databases, trainers en gebruikers. “Platform voor innovatie” is het thema van de 18e jaarlijkse conferentie, dat twee nieuwe trajecten biedt en plaatsvindt in het Hilton San Diego Bayfront Hotel in San Diego, Californië, van 12 tot 15 augustus 2013.

Deelnemers kunnen livedemonstraties van FileMaker-medewerkers en exposanten bijwonen en meer te weten komen over het creëren van eigen oplossingen met het FileMaker-platform. Ontwikkelaars breiden zo niet alleen hun technische expertise uit, maar kunnen tijdens dit vierdaagse evenement ook netwerken en ideeën en tips uitwisselen met de meer dan 1.200 andere enthousiaste FileMaker-gebruikers uit meer dan 36 landen.

Ontwikkelaars kunnen hun eigen agenda's samenstellen op basis van hun grootste interesses en behoeften. Enkele van de trajecten die gelijktijdig worden aangeboden:
Nieuw traject – Ontwerpen (11 sessies): ontdek de zakelijke voordelen van een geweldig ontwerp en hoe u opvallende en effectieve ontwerppatronen en navigatie creëert.
Nieuw traject – Bedrijven (9 sessies): leer een professioneel ontwikkelingsplan op te stellen, het gebruik van FileMaker in uw organisatie uit te breiden, uw bedrijf te laten groeien en meer.
Traject – FileMaker Go (8 sessies): Ontdek uit de eerste hand hoe u FileMaker-oplossingen voor de iPad en iPhone bouwt en implementeert, en hoe u de synchronisatie tussen iOS- en desktopdatabases instelt.
Traject – Basisvaardigheden (9 sessies): leer basisvaardigheden zoals gegevensmodellering, werkstroombeheer en Microsoft SQL-integratie.
Traject – Ontwikkeling (16 sessies): verwerf inzicht in verschillende benaderingen van softwareontwikkeling, het schrijven van modulaire en herbruikbare code en het gebruik van geavanceerde grafiek- en rapporteringstechnieken.
Traject – Integratie/web (7 sessies): kom alles te weten over het FileMaker-platform en HTML, PHP en webservices.
Traject – FileMaker Training Series (10 sessies): volg cursussen uit het officiële FileMaker-trainingsaanbod, onder leiding van erkende FileMaker-trainers.
Opmerking: registratie met Gold-inschrijvingspakket vereist.

Het traject dat dit jaar in de kijker staat is dat voor FileMaker Go voor de iPad en iPhone. Dat traject omvat deze aandachtspunten: het papierloze formulier: gegevens verzamelen met FileMaker Go-oplossingen; Bouwen voor FileMaker Go, van idee tot iPad…in minder dan een uur; FileMaker Go in een notendop; FileMaker Go-jaaroverzicht; Richtlijnen voor kopers: synchronisatiegereedschappen; Uw eigen zakelijke oplossingen voor iOS-apparaten gebruiken en beheren; FileMaker Go op het werk; en Go Crazy!

De FileMaker Developer Conference 2013 kent nog vele andere hoogtepunten, zoals een “Visionary Bar”, vergelijkbaar met een Apple Store Genius Bar, waar FileMaker-gebruikers en -ontwikkelaars meteen objectieve, ad-hochulp kunnen krijgen over alles wat met FileMaker te maken heeft.

Bekijk de
volledige conferentieplanning om er een ideale belevenis van te maken en zoveel mogelijk technische bagage en zakelijk inzicht te verwerven op de FileMaker Developer Conference 2013.

Deelnemers aan de conferentie besparen met de vroege-vogelkorting tot € 215 op de volledige prijs voor inschrijving voor de conferentie en betalen slechts € 940 (excl. btw), als zij zich voor
18 june 2013 inschrijven. Er is ook een Gold-inschrijvingspakket beschikbaar voor € 1.375 excl. btw. Dat pakket bevat niet alleen toegang tot de standaardsessies van de conferentie, maar geeft ook recht op voorafgaande sessies en FileMaker Training Series-cursussen. Betalende deelnemers ontvangen een gratis exemplaar van FileMaker Pro Advanced ter waarde van € 499, dat niet voor wederverkoop is bestemd.

Deelnemers aan de conferentie wordt met nadruk aangeraden een kamer te reserveren voordat de kamers die met korting kunnen worden geboekt op zijn. Bel vandaag nog het
Hilton San Diego Bayfront op +1-619-564-3333 of reserveer uw hotelkamer online.

FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. De producten van de onderneming zijn de FileMaker-productlijn - veelzijdige software voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het Web - en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple.
http://www.filemaker.com/nl


MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem Elisabeth Perpetua
Tél. : +33 1 40 54 23 08 Tél. : +33 1 40 54 23 05
alexandra@whispers.fr elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com