Onderzoek benadrukt ROI van eigen iOS-oplossingen die op het FileMaker-platform zijn gemaakt

Gesprekken met klanten tonen aan dat FileMaker-oplossingen voor de iPad en iPhone een terugverdienperiode van 3 maanden en een ROI van 289% hebben


Parijs, 23 april 2013“De totale economische impact van het FileMaker-platform” is het onderwerp van een onderzoek van Forrester Consulting in opdracht van FileMaker, Inc.
 
Forrester Consulting voerde een onderzoek naar de totale economische impact en de potentiële return on investment (ROI) die kan worden behaald door eigen oplossingen voor de iPad en iPhone te ontwikkelen met het
FileMaker-platform.

De gesprekken van Forrester met het ontwikkelingsteam voor apps van de klant toonden aan dat de FileMaker-oplossingen zich al na drie maanden na de creatie hadden terugverdiend en op twee jaar tijd een ROI van 289% boden.

Lezers van het onderzoek kunnen hun eigen kosten en voordelen van FileMaker-oplossingen ramen in vergelijking met bestaande processen en alternatieve gereedschappen. Het onderzoek biedt een framework dat rekening houdt met de uurkosten van ontwikkelaars, de totale tijd, de uitgespaarde tijd ten opzichte van huidige processen en alternatieve ontwikkelingsmethoden.


Forrester interviewde een groot bureau dat evenementen en conventies organiseert, en heel wat geld en tijd wist te besparen door op papier gebaseerde werkorderprocessen te automatiseren met FileMaker-oplossingen op iPads die verbonden waren met backoffice databases.

Het onderzoek uit oktober 2012 vermeldt meerdere voordelen die deze klant realiseerde door de toepassing met FileMaker te ontwikkelen, zoals:

De ontwikkeling van mobiele toepassingen met het FileMaker-platform verliep sneller dan de alternatieve benaderingen die werden overwogen.
De eigen FileMaker iOS-oplossingen voor iPad en iPhone waren in drie maanden “terugverdiend”.
De ROI op twee jaar bedroeg 289%.
De productiviteit van werknemers verhoogde door de communicatie te verbeteren en de kans op fouten te beperken met rechtstreekse invoer op iPads en onmiddellijke synchronisatie met back-endsystemen.
FileMaker-softwarelicentievergoedingen voor de ontwikkeling van toepassingen en hardwarekosten waren lager dan die van andere alternatieven.


Download het gratis TEI-onderzoek en bezoek het
FileMaker-bronnencentrum. Leer meer over hoe organisaties in vrijwel alle segmenten uit het bedrijfsleven, het onderwijs en bij de overheid hun eigen iPad- en iPhone-oplossingen maken met minimale kosten en snelle ROI.
FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. De producten van de onderneming zijn de FileMaker-productlijn - veelzijdige software voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het Web - en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple.
http://www.filemaker.com/nl
MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem Elisabeth Perpetua
Tél. : +33 1 40 54 23 08 Tél. : +33 1 40 54 23 05
alexandra@whispers.fr elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com