"Vroege-vogelkorting" voor FileMaker Developer Conference eindigt op 18 juni

Schrijf u nu in en bespaar € 215

Parijs, 29 mei 2013 – FileMaker maakte vandaag bekend dat deelnemers aan de jaarlijkse FileMaker Developer Conference nog tot 18 juni kunnen profiteren van de “vroege-vogelkorting” en € 215 op hun inschrijving kunnen besparen. Na 18 juni bedraagt de deelname aan de volledige conferentie € 1.155 (excl. btw) voor het Standard-inschrijvingspakket en € 1.590 (excl. btw) voor het Gold-inschrijvingspakket.

De 18de jaarlijkse FileMaker Developer Conference, die
van 12 t/m 15 augustus 2013 zal plaatsvinden in het Hilton San Diego Bayfront Hotel in San Diego, Californië, belooft een van de meest intensieve educatieve FileMaker-ervaringen van het jaar te worden.
De deelnemers zullen in het FileMaker-platform nieuwe innovatieve technologieën ontdekken voor het creëren van krachtige, robuuste oplossingen voor de iPad en iPhone, Windows, Mac en het web.

De conferentie biedt hoogtepunten zoals:

80 sessies over basisvaardigheden, ontwerp, ontwikkeling, integratie, het web, iOS en zakelijke toepassingen
Updates over toekomstige FileMaker-softwareontwikkelingen
Praktische tips voor de ontwikkeling van iOS-, desktop- en weboplossingen
“Under-the-Hood”, een technische blik achter de schermen
Gelegenheden voor networking met meer dan 1.000 FileMaker-ontwikkelaars uit verschillende landen
Kennismaking met nieuwe producten en services tijdens de Exhibitor Showcase
Onmiddellijke ROI na de conferentie

Klanten uit Fortune 500-bedrijven, alsook universiteiten en kleine bedrijven kijken uit naar het FileMaker-platform,” aldus Ryan Rosenberg, Vice-President of Marketing and Services voor FileMaker, Inc. “De apps FileMaker Go 12 voor iPad en FileMaker Go 12 voor iPhone, die gratis verkrijgbaar zijn in de App Store, zijn al meer dan 600.0000 keer gedownload. Dit jaar ligt de focus van de conferentie op het beste gebruik van het FileMaker-platform voor de ontwikkeling en implementatie van eigen zakelijke oplossingen voor de iPad en iPhone, de desktop en het web.”

In 2013 staan populaire onderwerpen zoals deze in de kijker: de implementatie en het beheer van uw eigen zakelijke oplossing op iOS-apparaten, synchronisatiegereedschappen, van idee tot iPad, de zakelijke voordelen van een geweldig ontwerp, berekeningen, het schrijven van scripts, rapportage, werkstroombeheer en nog veel meer.

Het Standard-inschrijvingspakket biedt toegang tot alle sessies, exposities en networkingevenementen. Tot 18 juni kunt u ook profiteren van de “vroege-vogelkorting” voor het Gold-inschrijvingspakket (€ 1.375, excl. btw). Hiermee kunt u ook deelnemen aan alle sessies vóór de conferentie, de FileMaker Training Series-cursussen en alle reguliere sessies en evenementen tijdens de conferentie. Na 18 juni geldt het volledige inschrijvingsgeld van € 1.590 (excl. btw) voor het Gold-inschrijvingspakket.

Er is een beperkt aantal hotelkamers tegen een speciaal groepstarief beschikbaar in het Hilton San Diego Bayfront. Deelnemers aan de conferentie wordt met nadruk aangeraden een kamer te reserveren voordat de kamers die met korting kunnen worden geboekt op zijn. Bel het hotel op +1/619-564-333 of
reserveer uw hotelkamer online.

FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. De producten van de onderneming zijn de FileMaker-productlijn - veelzijdige software voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het Web - en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple.
//www.filemaker.com/nl
MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem Elisabeth Perpetua
Tél. : +33 1 40 54 23 08 Tél. : +33 1 40 54 23 05

alexandra@whispers.fr elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com