FileMaker benoemt Brad Freitag als Vice President, Americas Sales

Veteraan van Oracle, Hyperion en Roambi brengt zijn ervaring in wereldwijde en mobiele software mee naar FileMaker


Parijs – 4 juni 2013 – FileMaker kondigde vandaag Brad Freitag aan als zijn nieuwe Vice President, Americas Sales. Freitags grote expertise in de verkoop van mobiele zakelijke software sluit nauw aan bij de focus die FileMaker legt op krachtige, gegevensgebaseerde mobiele oplossingen voor de iPad en iPhone.

Eerder was Freitag Vice President of Sales bij Roambi, een toonaangevende leverancier van mobiele Business Intelligence (BI)-software voor de iPhone en iPad waarmee gebruikers op mobiele apparaten BI-gegevens in beeld kunnen brengen en analyseren.

Bij Roambi stond Freitag in voor de fondsenwerving van risicokapitaal, het ontsluiten van de markt op het Amerikaanse continent, de EMEA-regio en Azië/Stille Zuidzeegebied, en sloot hij 400 nieuwe zakelijke verkoopcontracten met huishoudmerken. Daarnaast bekleedde hij ook nog verkoopfuncties op directieniveau bij Host Analytics, Inc., Hyperion Solutions (dat nu deel uitmaakt van Oracle) en IBM.


Wij kijken ernaar uit om Brad in ons team te verwelkomen,” aldus Dominique Goupil, President of FileMaker, Inc. “Zijn succesvolle verkoopervaring in vele segmenten van de softwaremarkt, waaronder zijn baanbrekend werk in de verkoop van zakelijke iOS-apps bij Roambi, zal zeer waardevol voor ons zijn.”

Freitag zei: “
FileMaker verandert de manier waarop mensen kijken naar productiviteitsgerichte oplossingen voor de iPad en iPhone. Ik ben blij dat wij hierin een leidende rol kunnen spelen.”

Freitag is ook dol op skiën, golf en wielrennen en bezit een Bachelor of Arts-diploma van de universiteit van Colorado in Boulder.

FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. De producten van de onderneming zijn de FileMaker-productlijn - veelzijdige software voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het Web - en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple.
http://www.filemaker.com/nl
MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem Elisabeth Perpetua
Tél. : +33 1 40 54 23 08 Tél. : +33 1 40 54 23 05

alexandra@whispers.fr elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com