FileMaker Technical Network verwelkomt 50.000e lid

FTN biedt gratis een schat aan technische bronnen voor het maken van eigen zakelijke oplossingen met FileMaker-software


Parijs, 12 juni 2013 – Vandaag heeft het FileMaker Technical Network, een bloeiende gemeenschap voor iedereen die met FileMaker-producten eigen oplossingen maakt voor de iPad, iPhone, desktops en het web, de kaap van 50.000 leden gehaald. Het FileMaker Technical Network biedt haar leden gratis een schat aan technische bronnen voor FileMaker-ontwikkelaars en -gebruikers.

Het FileMaker Technical Network-lidmaatschap heeft alles om leden te helpen hun FileMaker-oplossingen en -vaardigheden aan te scherpen en biedt toegang tot honderden downloadbare scripts, berekeningen en functies, “Hoe kan ik”-artikelen; technische rapporten en whitepapers, exclusieve webinars voor leden, ontwikkelbronnen voor FileMaker Go voor de iPhone en iPad, en toegang tot een online forum voor ontwikkelaars waar zij hun tips, ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Leden kunnen in het Engels, Frans, Italiaans, Japans en Duits content zoeken op basis van specifieke onderwerpen.

De content wordt voortdurend vernieuwd. Alleen al in de afgelopen 90 dagen werden er nieuwe technische rapporten en integratiegidsen, webinars en meerdere sessieopnames van de FileMaker Developer Conference 2012 toegevoegd. Leden kunnen er ook terecht voor handig advies en praktische tips over alles, van het bouwen van contentbeheersystemen tot het creëren van visueel design voor betere functionaliteit en bruikbaarheid. Ook het meertalige forum biedt interessante manieren om ideeën te delen.


In het FileMaker Technical Network gaat veel aandacht uit naar het creëren van buitengewone iPad- en iPhone-oplossingen. FileMaker-oplossingen voor iOS-apparaten worden gebruikt vanuit de
FileMaker Go-app voor iPad en iPhone, die al meer dan 500.000 keer is gedownload.

De verwelkoming van het 50.000e lid in ons FileMaker Technical Network benadrukt de stijgende populariteit van de FileMaker-productlijn voor de iPad en iPhone, desktops en het web,” aldus Ryan Rosenberg, Vice President of Marketing and Services voor FileMaker, Inc. “Iedereen die lid wordt van TechNet is erop uit zijn vaardigheden te verruimen en beter gebruik te maken van het FileMaker-platform. Onze TechNet-leden stellen ons ruime aanbod van bronnen bijzonder op prijs, alsook de relaties die zij met andere FileMaker-gebruikers kunnen aangaan.”


FileMaker, Inc.
FileMaker is toonaangevend op het gebied van gebruiksvriendelijke databasesoftware. Miljoenen mensen, van individuele personen tot enkele van ’s werelds grootste bedrijven, vertrouwen op FileMaker-software voor beheer, analyse en samengebruik van hun essentiële informatie. De producten van de onderneming zijn de FileMaker-productlijn - veelzijdige software voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het web - en Bento, de persoonlijke database voor Mac, iPhone en iPad. FileMaker, Inc. is een dochteronderneming van Apple.
http://www.filemaker.com/nl
MEER INFORMATIE:

Whispers & Partners (France)
Alexandra Benhaiem Elisabeth Perpetua
Tél. : +33 1 40 54 23 08 Tél. : +33 1 40 54 23 05

alexandra@whispers.fr elisabeth@whispers.fr


FileMaker France
Fabienne Barro
Tel : + 33 1 44 43 40 00
fabienne_barro@filemaker.com