FileMaker lanserar FileMaker Community med fem gratis videoklipp av utvecklare

Frigör resurser för att framgångsrikt bygga anpassade affärslösningar för iPad, iPhone, Windows, Mac och webben

SANTA CLARA, Kalif. - 26 januari 2015 - FileMaker lanserade idag FileMaker Community, en gratis online-resurs för alla som är intresserade av hur man bygger anpassade affärslösningar för iPad, iPhone, Windows, Mac och webben. FileMaker Community, som tidigare var känd som FileMaker Technical Network, eller TechNet, är helt omdesignad och omorganiserad för att göra det lättare för människor med olika kunskapsnivåer att hitta information, delta i diskussioner och utbyta idéer och intressen.

Alla nuvarande drygt 60 000 medlemmar i TechNet får automatiskt tillgång till FileMaker Community. Vem som helst kan bläddra och ladda ner resurser utan att behöva registrera sig eller logga in.

FileMaker Community levererar de resurser som människor behöver för att kunna bygga och driftsätta FileMaker-lösningar ─ på en enda, sökbar och tilltalande plats online. Den erbjuder:

● Omfattande resurser, inklusive videofilmer, tekniska sammanfattningar, webbseminarier, exempel och verktyg, produktdokumentation och diskussionsforum.
● Svar på tekniska frågor från andra som använder FileMaker-plattformen.
● Möjlighet att komma i kontakt med andra FileMaker-användare - från nybörjare till experter, för att dela information och resurser.
● Ett gränssnitt som är enkelt att använda och som hjälper dig att snabbt hitta den information du behöver om FileMaker-plattformen.
● Snabb överblick över de senaste inläggen och de nyaste resurserna.
● Möjlighet att göra diskussionsinlägg och ställa frågor med ett klick.
● Ett nytt forum för FileMaker-certifierade utvecklare.
● Fri inloggning, utan att behöva ha ett konto för att ladda ner material.

Som en introduktion till den nya communityn kan användare ladda ner en speciell samling som innehåller fem gratis videoinspelningar av populära seminarier från 2014 års FileMaker Developer Conference. Seminarierna, som leds av erfarna FileMaker-experter, innehåller:
 
● "60 Power Tips ─ Develop Faster Than Ever!" av Sheldon King: Ett fartfyllt seminarium som presenterar 60 FileMaker-utvecklingstips för att öka effektiviteten.
 
● "The Year in Review" av John Sindelar: En översikt över innovativa FileMaker-lösningar av utvecklare som använder FileMaker Pro 13.

● "Modular Design" av Todd Geist: De nyaste knepen och tipsen för att bygga återanvändbara, delbara, underhållsbara delar av FileMaker-kod.
 
● "Developing with Perform Script on Server" av Greg Lane: Ett seminarium om varför och hur man använder "Perform Script on Server"-funktionen.
  
● "Essential Data Modeling: Avoiding the Nightmare and Getting it Right!" av James Medema: Hur man använder datamodellering för att skapa kompletta, tydliga och gedigna datamodeller som kan ge en noggrann utvärdering och leda utveckling.
Om FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc., ett dotterbolag till Apple, tillhandahåller innovativ mjukvara för att enkelt skapa anpassade affärslösningar för iPad, iPhone, Windows, Mac och webben. Miljontals människor, från enskilda individer till några av världens största organisationer, använder FileMaker-plattformen för att effektivisera sina affärsprocesser, hantera information och öka sin totala produktivitet.

Kund- och presskontakt:
Magnus Schmiedtke
040-692 85 01
magnus_schmiedtke@filemaker.com
http://www.filemaker.
com/se


Copyright © 2015 FileMaker, Inc. Alla rättigheter förbehållna. FileMaker är ett varumärke som tillhör FileMaker, Inc., registrerat i USA och andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare.