2015 års FileMaker Developer Conference öppnar sin "Early early bird"-registreringsrabatt idag: registrera dig nu för att spara 5.855 SEK och få gratis filmer från 2014 års konferens

Den 20:e årliga konferensen i Las Vegas erbjuder en ny utbildningsdag före konferensen för 725 SEK för att bygga anpassade affärslösningar för iPad, iPhone, Windows, Mac och webben.

SANTA CLARA, Kalifornien - 28 januari 2015 – Nu kan du få en "early early bird"-registreringsrabatt till den 20:e FileMaker Developer Conference, som är den främsta mötesplatsen i världen för företag och enskilda FileMaker-utvecklare. 2015 års FileMaker Developer Conference äger rum från den 20 till 23 juli 2015 på Cosmopolitan i Las Vegas, Nevada.
Konferensen är öppen för alla som vill lära sig nya saker, fördjupa nuvarande kunskaper eller klättra uppåt i karriären genom att använda FileMaker-plattformen för att bygga attraktiva anpassade affärslösningar för iPad, iPhone, Windows, Mac och webbläsare.
Konferensdeltagarna sparar 5.855 SEK av fullt pris (15.340 SEK efter den 26 maj) och betalar endast 9.485 SEK genom att utnyttja "early early bird"-rabatten som gäller från och med nu och fram till 31 mars 2015, eller sparar 6.660 SEK av fullt pris genom att betala 11.680 SEK från den 26 maj 2015 med "early bird"-rabatten. Samtliga konferensdeltagare som har betalat konferensavgiften kommer att få en gratis, icke försäljningsbar kopia av
FileMaker Pro Advanced, till ett värde av 3.500 SEK.
Dessutom får de som registrerar sig senast den 31 mars 2015 ett bibliotek med 55 inspelade seminarier från 2014 års Developer Conference.
Det finns grupprabatter: de företag som registrerar och betalar för tre av sina anställda före den 26 maj 2015 får den fjärde gratis (till ett värde av 15.340 SEK). Ring FileMakers kundsupport på +1-800-325-2747 eller mejla devcon@filemaker.com för mer information.
Nytt för 2015 är en speciell endagsutbildning före konferensen som kostar 725 SEK (fullständig konferensregistrering krävs inte). Utbildningsdagen gynnar såväl nybörjare som vill ha en praktisk introduktion till FileMaker, som mer erfarna användare som vill lära sig grunderna i förväg som en introduktion till konferensen. Erfarna instruktörer från FileMaker Business Alliance leder kursen som omfattar fyra spår: två för nybörjare och två för mer erfarna användare. En kopia av
FileMaker Training Series: Basics och Advanced ingår i utbildningen.
Den 20:e årliga FileMaker Developer Conference kommer att bli den intressantaste och mest underhållande FileMaker-utbildningen på hela året. Deltagarna kan välja från ett stort utbud av seminarier om design, mobilitet, utveckling för webben, hur man driver ett FileMaker-företag och nyskapande med mycket data, sociala medier, streckkoder, ny hårdvara och annan teknik. De kommer att få kunskaper, strategier och bästa praxis för att bygga kundanpassade lösningar, och de kan nätverka med FileMaker-utvecklare från hela världen.
Konferensen presenterar även utställningsmontrar för FileMaker-tjänster och add-on-produkter, och erbjuder en möjlighet att få träffa FileMaker-ingenjörer, produktchefer och medarbetare från teknisk support. Några av höjdpunkterna är en träff för unga utvecklare, den årliga "Women of FileMaker"-lunchen och en speciell 20-årsjubileumfest för deltagarna.
Montrar kan bokas för 18.305 SEK, och biljetter för utställarna kostar 7.285 SEK. tp://www.filemaker.com/r/devcon |
Klicka här för att boka en monter.
Det finns ett begränsat antal hotellrum på Cosmopolitan i Las Vegas med en särskild grupprabatt. Konferensdeltagarna bör boka så snart som möjligt innan de rabatterade rummen blir fullbokade.
Boka ditt hotellrum online eller ring hotellet på +1-702-698-7575.
Om FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc., ett dotterbolag till Apple, tillhandahåller innovativ mjukvara för att enkelt skapa anpassade affärslösningar för iPad, iPhone, Windows, Mac och webben. Miljontals människor, från enskilda individer till några av världens största organisationer, använder FileMaker-plattformen för att effektivisera sina affärsprocesser, hantera information och öka sin totala produktivitet.

Kund- och presskontakt:
Magnus Schmiedtke
040-692 85 01
magnus_schmiedtke@filemaker.com
//www.filemaker.com/se

 
Copyright © 2015 FileMaker, Inc. Alla rättigheter förbehållna. FileMaker är ett varumärke som tillhör FileMaker, Inc., registrerat i USA och andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare.