FileMaker Developer Conference 2015 nodigt professionele ontwikkelaars en zakelijke gebruikers uit: "Beleef de mogelijkheden" met het FileMaker Platform

De 20e jaarlijkse DevCon in Las Vegas biedt meer dan 60 sessies van experts voor het creëren van maatoplossingen voor de iPad en iPhone, Windows, Mac en het web — én een nieuwe FileMaker-trainingsdag van € 80

Paris – 18 maart 2015 - FileMaker, Inc. kondigde vandaag het programma aan van de 20e FileMaker Developer Conference (DevCon). Deze jaarlijkse conferentie is de grootste ontmoetingsplaats van onafhankelijke en bedrijfsgebonden ontwikkelaars, trainers en gebruikers van FileMaker-maatoplossingen van overal ter wereld.
FileMaker DevCon 2015 draait rond het thema “Beleef de mogelijkheden” en etaleert de vindingrijkheid en creativiteit van professionele ontwikkelaars en zakelijke gebruikers bij het bouwen van oplossingen met het FileMaker Platform. DevCon 2015 vindt plaats van 20 tot 23 juli 2015 in het Cosmopolitan van Las Vegas,
Verenigde Staten. Naar verwachting zullen 1.200 enthousiaste FileMaker-gebruikers en 50 gastsprekers deelnemen.
Deelnemers ontdekken er meer over de toekomst van het FileMaker Platform en leren oplossingen ontwikkelen die de nieuwste technologieën combineren met een aangename gebruikerservaring. Er is ook gelegenheid om contacten te leggen met ontwikkelaars van over de hele wereld en nieuwe producten en services te ontdekken. Op het programma van 2015 staat ook de DevCon Developer Cup Competition, de jaarlijkse “Women of FileMaker”-lunch en een speciaal deelnemersfeest om de 20
e verjaardag van de conferentie te vieren.
De zeven conferentietrajecten helpen deelnemers krachtige oplossingen te bouwen met de juiste technieken en de nieuwste technologie.


Mobility Track: leer oplossingen te bouwen voor gebruik in FileMaker Go op iPad en iPhone, met behulp van synchronisatie, bruikbaarheidstechnieken, streepjescodes en prestatieverbeteringen in FileMaker Go.
Innovation Track: laat u inspireren door innovatief ontwikkelingswerk voor business intelligence, hogevolumesystemen en gegevensvisualisatie.
Core Track: leer de basisvaardigheden van gegevensmodellering, scripts, beveiliging, integratie met bedrijfsdatabases en andere mogelijkheden.
Design Track: ontdek hoe u met gebruikersgerichte ontwerptechnieken en het FileMaker Platform visueel verbluffende oplossingen met geavanceerde functionaliteit creëert.
Web Track: leer FileMaker-oplossingen voor het web te maken met behulp van FileMaker WebDirect (in meerdere nieuwe sessies) en Custom Web Publishing met PHP, HTML, JavaScript en CSS.
Business Track: ontdek beproefde technieken om uw FileMaker-bedrijf nog succesvoller te maken, zoals: nieuwe ontwikkelaars aantrekken, efficiënter verkopen en uw marktaandeel vergroten door te netwerken op LinkedIn.
General Track: leer hoe u zich kunt voorbereiden op het behalen van de FileMaker-certificering, van hen die er al in geslaagd zijn.

Er zijn ook nieuwe sessies met onderwerpen zoals “Dashboards bouwen met FileMaker (60 tips & trucs)”, “Bouw uw FileMaker WebDirect-oplossing van nul af aan”, “Scripts: een reuzenstap voor ontwikkelaars”, “Er zit een app ... in uw Database!” en “FileMaker Go-prestaties verbeteren: Verificatie met 1 miljoen records.”

Nieuw dit jaar is een trainingsdag van € 80 op 20 juli. U kunt er op een praktische manier kennismaken met FileMaker (met twee tracks voor nieuwe gebruikers) of uw basiskennis en -vaardigheden verder uitbreiden (met twee tracks voor gebruikers met enige ervaring). Alle tracks staan onder leiding van ervaren trainers uit de FileMaker Business Alliance. Inschrijving voor de volledige conferentie is niet vereist. Alle deelnemers ontvangen bovendien een exemplaar van de FileMaker Training Series: Basics'- en 'FileMaker Training Services: Advanced'-materialen. Als u deze training van één dag wilt volgen, hebt u geen ticket voor de hele conferentie nodig.
De conferentie biedt ook een Exhibitor Showcase, waar deelnemers kunnen kennismaken met FileMaker-services en -add-ons en contact kunnen leggen met technici, productmanagers en leden van het technische supportteam van FileMaker.
Bekijk het volledige conferentieprogramma en plan nu al uw persoonlijke agenda voor DevCon 2015.

Inschrijvingen
Deelnemers aan de conferentie kunnen nog tot 31 maart 2015 profiteren van de “hele vroege vogelkorting”. Zo bedraagt hun deelname slechts € 1015 – een besparing van € 630 op de volledige prijs (€ 1645 na 26 mei). Daarna kunnen zij tot en met 26 mei 2015 alsnog € 395 op de volledige prijs besparen met de gewone vroege vogelkorting. Deelname bedraagt dan slechts € 1250. Alle betalende deelnemers ontvangen een gratis, niet voor wederverkoop bestemd exemplaar van FileMaker Pro Advanced, ter waarde van € 549.
Iedereen die zich tegen 31 maart 2015 heeft ingeschreven, ontvangt ook een bibliotheek met 55 opnamesessies van de 2014 Developer Conference.
Er zijn ook groepskortingen beschikbaar: als u drie betaalde personen inschrijft voor de conferentie, ontvangt u gratis een vierde inschrijving. Bel de klantendienst van FileMaker of e-mail naar devcon@filemaker.com voor meer informatie.
Wij raden deelnemers aan de conferentie aan snel een kamer te reserveren in het Cosmopolitan voordat alle kamers met korting geboekt zijn. Boek nu uw hotelkamer online of bel het hotel op +1 702-698-7575.

Over FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc., dochteronderneming van Apple, levert innovatieve software waarmee aangepaste bedrijfsoplossingen kunnen worden gemakt voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het internet. Miljoenen mensen, van individuen tot 's werelds grootste organisaties, maken gebruik van het FileMaker Platform om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, informatie te beheren en de algehele productiviteit te verbeteren.

Mediacontacten:
Whispers & Partners (France)
Chloé Pelletier
Tél. : +33 1 40 54 23 05
chloe@whispers.fr