FileMaker Go voor iPad en iPhone: al meer dan 1,5 miljoen downloads

Impuls en talrijke toepassingen onderstrepen de grote aantrekkingskracht van het FileMaker-platform voor het maken van iOS-oplossingen op maat

Paris – 21 april 2015 – FileMaker heeft vandaag aangekondigd dat haar app FileMaker Go voor iPad en iPhone de grens van 1,5 miljoen downloads vanaf de iTunes App Store heeft overschreden. Deze mijlpaal bevestigt de blijvende populariteit van het FileMaker-platform voor de ontwikkeling van iOS-oplossingen op maat die op iPad en iPhone werken.

“Het FileMaker-platform vereenvoudigt het bedrijfsleven en het normale leven van iedereen, van plaatselijke fruittelers,
gespecialiseerde schoonmaakbedrijven die werken op EPA Superfund-locaties tot gezondheidswerkers in Haïti”, zei Ryan Rosenberg, Vice President Marketing en Services voor FileMaker. “Onze klanten verbazen ons met hun vindingrijkheid wanneer ze eigen iOS-oplossingen ontwikkelen. We blijven ernaar streven om van ons platform de gemakkelijkste en meest flexibele manier te maken om gegevens en bedrijfsprocessen te krijgen waar ze het belangrijkst zijn.”

FileMaker Go voor iPad en iPhone maakt deel uit van het uitgebreide FileMaker-gamma van desktop-, server- en iOS-software voor het maken van bedrijfsoplossingen op maat die werken op een iPad, iPhone, Windows, Mac en via het internet. De
app FileMaker Go voor iPad en iPhone kan gratis worden gedownload vanaf de iTunes App Store.

Van tijd en geld besparen tot levens helpen redden

Ondernemingen van alle groottes en uit vele bedrijfstakken halen voordeel uit bedrijfsoplossingen die op maat zijn gemaakt met het FileMaker-platform en FileMaker Go voor iPad en iPhone. FileMaker-software:

Helpt ArcelorMittal Montreal, een toonaangevend Canadees bedrijf op het gebied van staalproductie, bij de verbetering van de dienstverlening en de communicatie tussen de afdelingen Verkoop, Marketing en klanten met SmarTalk, een CRM-oplossing ontwikkeld voor ArcelorMittal door Fin Finaud Consultants.

Vergezelt de legendarische archeoloog Dr. Arturo Montero, bekend van National Geographic, op zijn talrijke expedities naar Maya-ruïnes om archeologische informatie en foto’s vast te leggen en te registreren.

Geeft personeel op de beursvloer in het Austin Convention Center, thuis van het beroemde South by Southwest, up-to-date informatie over werkopdrachten van leveranciers.

● Maakt het communicatiebureau Brain4You beheertijd te besparen en is hun productiviteit sterk verhoogd. Hun moderne, krachtige oplossing past zich perfect aan onze behoeften en die van onze klanten aan.

● Biedt StreetCasting, het casting agency, de nodige slagkracht om hun uitdagingen van vandaag efficiënt aan te pakken. Maar ook de vereiste flexibiliteit om hun voor te bereiden op de behoeften van morgen.

Hogeschool Rotterdam: “Niet alleen besparen we tijd, ook in het kader van duurzaamheid hebben we een stap gezet. Door het slimmer inrichten van het werkproces vindt er minder papierverspilling plaats.”

Mackie Automatic, en fabriceren van aandrijfsystemen:  “Dankzij deze FileMaker-toepassing krijgen onze medewerkers precies de gegevens die ze nodig hebben voor hun werkzaamheden »

Lees
Mackie Automatichier meer verhalen van klanten die FileMaker Go voor iPad en iPhone gebruiken.

Over FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc., dochteronderneming van Apple, levert innovatieve software waarmee aangepaste bedrijfsoplossingen kunnen worden gemakt voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het internet. Miljoenen mensen, van individuen tot 's werelds grootste organisaties, maken gebruik van het FileMaker Platform om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, informatie te beheren en de algehele productiviteit te verbeteren.

Mediacontacten:
Whispers & Partners (France)
Chloé Pelletier
Tél. : +33 1 40 54 23 05
chloe@whispers.fr