Skapa kraftfull affärsapplikationer för datorer och mobila enheter

FileMakers kostnadsfria utbildningsmaterial är nu tillgängligt på svenska

München/Unterschleißheim – 2 juli 2015: FileMaker kan nu erbjuda sin kostnadsfria tp://www.filemaker.com/se/learning/training/fts.html#fts-basics|FileMaker Training Series: Grunderna på svenska. Genom att kombinera materialet med en kostnadsfri tp://info2.filemaker.com/FileMaker_Platform_Trial_Request.html?Language=SV|30-dagars provversion av den nypublicerade tp://www.filemaker.com/se/products/whats-new.html|FileMaker 14-plattformen, får erfarna entusiaster lära sig hur de enkelt kan skapa ett eget affärsprogram som är anpassat exakt efter företagets specifika behov och som dessutom kan köras på både mobila enheter och datorer.

”De som aldrig har provat FileMaker får lära sig allt de behöver veta om hur man utvecklar FileMaker-lösningar från grunden i vår Training Series”, säger Bill Epling, Senior Vice President för International Sales, FileMaker Inc. ”Den senaste versionen av FileMaker kommer med funktioner som gör det ännu enklare att skapa kraftfulla affärsprogram utifrån egna idéer och få dem att se otroligt snygga ut.”

FileMaker Training Series: Grunderna är tillgänglig som en kostnadsfri nedladdning i PDF-format eller i iBook Store. I totalt 19 lektioner presenteras de grundläggande funktionerna i FileMaker-plattformen med förklaringar av olika ämnen som layout, design, dataimport, fält, tabeller och beräkningar utifrån en exempellösning.

En 30-dagars provversion av FileMaker Pro 14 finns tillgänglig kostnadsfritt på tp://info2.filemaker.com/FileMaker_Platform_Trial_Request.html?Language=SV|https://info2.filemaker.com/FileMaker_Platform_Trial_Request.html?Language=SV

Om FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc. är ett dotterbolag till Apple som tillverkar programvara som förändrar verksamheter genom att göra det möjligt för användarna att skapa och köra anpassade lösningar som fungerar smidigt på iPad, iPhone, Windows, Mac och webben. Miljontals användare världen över förlitar
sig på FileMaker-plattformen för att dela information, hantera projekt, spåra tillgångar, med mera